reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Jestem mezatka od 8 lat, Mama od 5. Widze, ze wiele z Was przyjelo religie meza. Ja nie naleze do tego grona w 100%, choc nie ukrywam , ze Islam jest interesujaca religia. Jak na razie pobieram nauki w Al-Mawrid ( A faundation for Islamic Research and Education).
Dla tych pragnacych poglebiac wiedze polecam serdecznie lekcje z Dr. Shehzad Saleem, ktory jest obecnie moim nauczycielem. Wszystkie lekcje sa w wersji angielskiej . Ponizej jedna z nich:

Was Ayesha (rta) 9 Years Old at the time of her marriage? (Some Misconceptions) - YouTube

Jeszcze pare linkow do Al-Mawrid:
http://www.al-mawrid.org/pages/research_detail.php?research_id=3, https://www.facebook.com/pages/Understanding-Islam-UK/212599142132483

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny. Mam pewna sprawe. Moj partner jest muzulmaninem, wiele mi mowi o religii ale musze poznac jakas kobiete Polska ktora przyjela Islam za swoja religie I jest oddana Bogu. Mieszkam w londynie. Prosze tylko o Pomoc. Duzo czytam o tej religii slysze I widze ale to mi nie wystarcza. Potrzebuje szczerej rozmowy

Mieszkam na forest gate w londynie. Nie poszukuje nikogo do robienia sobie zartow wiec prosze o to bys traktowala mnie powaznie.
A ty na ktorej dzielnicy mieszkasz?

On jest z Somali. A twoj wybranek skad jest?? Moze dajcie mi swoj adres email? Potrzebuje rozmowy w cztery oczy a wiadomo ze tutaj nikt nie poda numeru telefonu.

reklama
Do góry