reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Assalamu aleykum

Wlasciwie duzo sie nie zmienilo, tylko sniegu jeszcze wiecej spadlo...
Wampirka, czy malenstwo juz ci bulgocze w brzuszku?
Antilka, przypomnij mi skad ty piszesz...
Violka, czytalam troche o tym ribonumylu, wszyscy chwala, zapytam nasza dr. Na uodparnianie jest jeszcze esberitox ale to jest preparat ziolowy...
Dziewczyny z uk, cieszcie sie macie wszystkie szczepienia za darmo, nawet pneumokoki...
Witamy "mojadzidzie". Zagladaj do nas czesciej i pytaj jesli czegos nie rozumiesz. Jesli chodzi o kuchnie to my raczej uderzamy w arabskie rytmy, a nie azjatyckie, ale chicken curry czasem gotuje... Aha, i wedlug mnie modlimy sie do tego samego Boga, bo On jest przeciez Jeden.

maryamka masz oczywiscie racje,Bog jest tylko Jeden :-) to w takim razie moze bys mi polecila cos z kuchni arabskiej ja tylko typowo polskie potrawy umiem przyzadzac W mojej rodzinie raczej nie praktykowalo sie potraw z innych kuchni :baffled:

Ostatnia edycja:
salam aulkum wa rahamtullah wa barakatuh

Witam moje kofffffffffne 2 paczki :-D

Wiec slonka dzwonili ze szpitala iiiiiiii
alhamdullilah dzidiza bedzie zdrowa inshaAllah
Moj M ma zdrowa krew ja prawdopodobnie jestem nosicielem...i dziecko tez moze byc tylko nosicielem wiec.......bedzie zdrowe..................:-D:-D:-D:-D
Musialybyscie widizec mojego M jak sie cieszyl ze ma dobra krew...zawodnik moj kofany :rofl2:

tak sie cieszylam ze wzielam mojego na zakupki i zostalo 200f w sklepach..
a dzidzia za to ze zdrowa inshaallah dostala 8body lol

ok spadam do wyrka

salam aulakum wa rahmatulah wa barakatuh

paaaa ciezaroweczki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Assalamu aleykum
Alhamdulillah tez sie ciesze ze wszystko w porzadku fasolko.
Wampirko, czyli raczej wyliczenia usg sie nie potwierdza bo niemozliwe zeby w 11 tyg miec "bulgoty" :))
A tak w ogole to w wakacje bedziemy mieli wysyp dzidziusi. Fasolka, Umm Yasin, Moja dzidzia i wampirka zaraz potem... inshAllah.
Pozdrowienia dla brzuszkow malych i wiekszych...

Do góry