reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

paaulisia20 słoneczko wiesz szczerze mowiac to jeszcze do mnie nie dociera ze bedzie dzidzia..
Dzisiaj mam pierwsza wizyte u midwife...ale to tylko pobranie krewki i takie tam....

ale wiesz codziennie biore kapiel i smaruje brzusio i moje duzzzzzzzzzze jabuszka oliweczka dla dzieci ...
I jak tak sobie masuje brzusio to se wkrecam rozne filmy....
np.Mowie do dzidzi ze mamusia teraz smaruje brzusio i takie tam....
hehhe Jakby ktos stal pod drzwiami pomyslałby,że zwariowalam lol:tak:

ciesze sie bardzo lae chyba dopiero uwierze jak bedzie usg hhe:baffled:

no to fajnie fasoleczku daj koniecznie znac jak tam na usg i jak dzidiza bedzie miala na imie???

a w Islamie jest cos takiego jak chrzest slub?? o wlasnie jak u was wygladal slub??? mozecie wkleic zdjecia jak chcecie ja bede pierwsza???:confused:

umm yasin no widzisz musisz czesciej zagladac fajnie ze macie takie wyrozumiale rodziny no bo w koncu to Wasza sprawa jaka religie wybieracie:tak: i duzo polek mulumanej jest w londynie bylas na spotkaniu???

reklama
W islamie nie ma chrztu. Nie ma takiej potrzeby wszyscy rodzimy sie za pozwoleniem Boga i do niego naleza nasze zycia. A slub owszem jest mniej skomplikowany niz w chcescijanstwie za to wesela bywaja huczne, bez alkoholu oczywiscie.
Nawet byscie nie uwierzyly. Bylo nas calkiem sporo. A Polek Muzulmanek przybiera jak grzybow po deszczu - alhamdullah (dzieki Bogu). Byly te co sa juz dlugo w tej religi i sporo tych ktore sie interesuja.

salam aulakum wa rahmatulah wa barakatuh

Moje kochane

Przepraszam troszke mnie nie było,byłam z mężem w Hiszpanii u rodzinki.
Wrócilam z katarkiem kaszelkiem i co najgorsze rozwolnionko mnie dopadlo(
Alhamdullilah.
POWROT nie ciekawy bo napierw samiloci spozniony a pozniej policja na lotnisku w B-ham...Miluska konwersacja prawie godzinka nam zeszła.
MashaAllah west midlands policjanci wiedza tyle o islamie...ww:szok:
Jak powiedzielismy w ktorym meczecie sie modlimy to nie bylo zadnych problemkow--alhamdullilah

ok
ja smigam zajrze jutro inshaAllah

wa alaiki salam wa rahmatulah wa barakatuh
T

Zgadzam sie z Toba Paulusia20 wątek nam umiera ((((

a ja co jakis czas zerkam czy ktoras cos dopisala a tu nic((((

a jak w Hiszpani???

Doktora na usg mi nie zalatwili ....buuuuu:blink:
Przeziebilam sie tam...bo w wiekszoci blokow nie ma ogrzewania a jak jest zimno to hiszpanie kupuja takie przenosne grzejniczki nio i tym sie grzalismy((
A mojego meza bracia pjechalai 2 dni wczesniej i oznajmili ze jest cieplo i na sweterek mozna chodzic wiec....mądra fasoleczka nie wziela kurtachy....
Nio i teraz mecze sie z kaszlem i katarem do tego piersi mnie bolaaaaaaaaaaaaa(((((alhamdulilah
normalnie nie mam juz sily(((

A jak zajrzalam do doktorka to przepisali mi syrop i paracetamol ale w konskiej dawce gdyz 2 tabletki 4 razy dziennie....
a jedna tableteczka to 500mg....nawet 1 nie wzielam...ta lekarka to jakas nieewiem.....

No i ciagle głodna jestem a jak juz mam jesc to glod przemija hehe

buziaki slodziaki sloneczka wy moje kochane

salam ulakum wa rahmatullah wa barakatuh

a tu cisssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kobitki a wy gdzie???:confused:

Salam kobitki
Troche mnie znowu nie bylo, ah te ciazowe dolegliwosci. Ale tak sobie mysle ze blizej niz dalej - to juz 17ty tydzien. A synek nie odpuszcza. Caly dzien chce sie bawic, czasami poprostu nie mam juz sily. Wieczorem padam jak przecinek i moglabym spac i spac i spac...
Dziewczyny czy ktoras z was mieszka w Londynie? Fajnie byloby sie spotkac

wa aliki salam wa rahmatullah wa barakatuh

umm yasin niestety mieszkam w b-ham...
Ale zapraszam na herbatke po marokansku hehe inshaallah
w mojej miejscowosci sa jeszcze 2 siostry no chyb a3 ale znam tylko 2 i naprawde odjazdowe kobitki....wiec jak cosik daj znac...
a moj mezus z checia zaopiekuje sie Twoim mezulkiem.. bo on uwielbia zapraszac ludzi do nas hehe alhamdullilah

no a ja jestem w 11 tygodniu ciazy....i ciagle czekam na usg(((

Wiec pchamy ten woz razem. Inshallah usg bedzie ok, daj znac jak fasolka. To twoja pierwsza ciaza? Ja juz mam jednego szkraba i ciaza z nim to nic w porownaniu z ta ale alhamdullah.
Byloby sie fajnie spotkac, moze kiedys niewiadomo...

reklama
Salam aulkum wa rahmatullah wa barakatuh

No wycyganilam usg szybciej zmiana daty z 9.02 na 29.01 ale zmiana
no ale lepsze to niz nic....

umm yasin tak to moja pierwsza ciaza chyba dlatego tak sie niecierpliwie hehe

Jak bedziasz w okolicach b-ham daj znac...

Ej no nie napisalyscie jakich pochodzen sa wasi mezowie?
Czyzby Polaczki?

buziaki

Wa aliki sallam wa rahamtullah wa barakatuh

Do góry