reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polka&Hindus

Giov7

Mamusia Jesse'go-maj 2010
Miasto
London/UK
Zapraszam kobiety ktore sa w zwiazkach z hindusami i maja czas i ochote na dzielenie sie problemami, zmartwieniami, ale i radosciami, osiagnieciami i czym tylko macie ochote. :tak::-)
Pozdrawiam.

reklama
[FONT=&quot]Pary może i są ale nie mają o czym pisać ;). Wątek z parami polsko-zagranicznymi też umarł:([/FONT]

edziook echh, ja bym miala o czym pisac, ale nie bede prowadzila monologu..! :tak::confused:Wszystkie watki ostatnio padaja, mlode mamuski tez. :no: Pozdrawiam.

Niestety przy naszych kochanych maluchach jest masa roboty więc pewnie nie mają czasu pisać :(.
Jak masz o czym pisać to pisz, ja chętnie poczytam:tak:. Postaram się też zawsze skrobnąć słówko choć czasami nie ogarniam nawet wątku majówek:baffled:. Mało zorganizowana jestem:zawstydzona/y:

Fakt, dzieciaczki wymagajace.. :-) A co do majowek, w ogole tam nie pisze. :no: Nie umialam sie wdrozyc, pisza z duza czestotliwoscia. :-D Ostatnio czytam co u majowek 2011. :-) Pozdrawiam.

Fakt czasem ciężko za dziewczynami nadążyć :tak:
A na majówki 2011 nie zaglądam bo nawet nie mam kiedy:blink:

reklama
Do góry