reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

Tak konkretnie,to maz jest fanem:-).A ja zapomnialam,ze nie kazdy moze sobie wejsc na strone:no:.Cholernie mi sie spodobal,ten wskaznik temperatury wody:-D.

reklama
hehehehe:-D

Ale ja na serio kiedyś bilet kupuję w kiosku i mówię
-poproszę bilet normalny
A baba parsknęła i pyta -a są nienormalne?:eek:
Trudne dni miała czy mąż jej wpier dolił...:eek: Nie wiem a do tego kiosku już nie chodzę;-)

hehe:-D:-D

Ostatnio przeczytałam taki dowcip:

Stoi myszka nad brzegiem rzeki i probuje przedostać sie na druga stronę, ale nie chce wejść do wody. Na drzewie obok siedzi ptak i patrzy, wiec myszka prosi
- pomóż mi ptaku, weź mnie na grzbiet i przewieź na druga stronę
Ptak mówi - nie
- Myszka prosi znowu- no pomóż mi i przewieź
Ptak mówi - nie
Myszka sie zdenerwowała, weszła do rzeki i sama przepłynęła na druga strona.
Jaki z tego moral? Jak ptak twardy to i myszka mokra:-p

reklama
Do góry