reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

reklama
Jasio został przyłapany na paleniu fajek w szkolnej toalecie.
Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowę wychowawczą:
-Jasiu - nie możesz palić - jesteś dopiero w trzeciej klasie..
-A Lepper palił !!- przerywa Jaś,
... - No tak, ale on był pełnoletni.

Przeczytałam całość :-D:-D:-D:-D rzeczywiście humor się poprawia :tak:
to teraz coś ode mnie,bo nie wypada iść w gości z "pustymi łapami" ;-)

Mąż to zwierzę domowe z gatunku leniwców.Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duze straty.W hodowli nieopłacalny,pochodzenie-skrzyżowanie trutnia z padalcem.

Uwaga! Twoja taryfa zależy od długości Twojego członka.Im krótszy,tym taniej.Od dziś więc możesz dzwonić gratis!!!

Jedzie facet autem i chce mu się sikać.Zatrzymał się i lejąc mówi do fiutka: "Widzisz,jak Tobie się chce,to ja zawsze staję".

moja majowa tegoroczna,a imię ma po mojej babci :-) a jak "śpiewa",to Roni Wam może opisać :-D

no to jeszcze coś wrzucę:

Dlaczego skok na bungee jest jak sex z prostytutką?Bo jedno i drugie kosztuje 100zł,przyjemność trwa 30 sek.,a jeśli pęknie guma,to masz przeje..ne" :-D

test moralności

Przeczytaj uważnie i dokonaj wyboru.

Pytanie 1 Gdybyś znał kobietę, która ma już ośmioro dzieci, z czego dwoje jest głuchych, dwoje jest ślepych a jedno upośledzone umysłowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecałbyś aborcje, gdyby się okazało, że jest w ciąży?

Zanim przeczytasz odpowiedz na końcu, odpowiedz tez na drugie pytanie.

Pytanie 2 Masz wybrać przywódce dla całego świata. Jest trzech kandydatów:
Kandydat A: konsultuje się z astrologiem, ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, ma dwie kochanki, nałogowo pali i wypija 8 do 10 martini dziennie.
Kandydat B: Został wyrzucony ze stanowiska dwukrotnie, śpi do południa, używał opium w szkole i wypija ćwiartkę whiskey każdego wieczora.
Kandydat C: Odznaczony bohater wojenny, Wegetarianin, nie pali, czasem pije piwo, jest monogamista. który z kandydatów byłby twoim ideałem ?

.................................................
Kandydat A to Franklin D. Roosevelt
Kandydat B to Winston Churchill
Kandydat C to Adolf Hitler

A przy okazji... jeśli odpowiedziałeś "tak" na pierwsze pytanie, to właśnie zabiłeś Beethovena.

reklama
Do góry