reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Jasio został przyłapany na paleniu fajek w szkolnej toalecie.
Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowę wychowawczą:
-Jasiu - nie możesz palić - jesteś dopiero w trzeciej klasie..
-A Lepper palił !!- przerywa Jaś,
... - No tak, ale on był pełnoletni.
Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowę wychowawczą:
-Jasiu - nie możesz palić - jesteś dopiero w trzeciej klasie..
-A Lepper palił !!- przerywa Jaś,
... - No tak, ale on był pełnoletni.
Przeczytałam całość rzeczywiście humor się poprawia
to teraz coś ode mnie,bo nie wypada iść w gości z "pustymi łapami" ;-)
Mąż to zwierzę domowe z gatunku leniwców.Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duze straty.W hodowli nieopłacalny,pochodzenie-skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Uwaga! Twoja taryfa zależy od długości Twojego członka.Im krótszy,tym taniej.Od dziś więc możesz dzwonić gratis!!!
Jedzie facet autem i chce mu się sikać.Zatrzymał się i lejąc mówi do fiutka: "Widzisz,jak Tobie się chce,to ja zawsze staję".
to teraz coś ode mnie,bo nie wypada iść w gości z "pustymi łapami" ;-)
Mąż to zwierzę domowe z gatunku leniwców.Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duze straty.W hodowli nieopłacalny,pochodzenie-skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Uwaga! Twoja taryfa zależy od długości Twojego członka.Im krótszy,tym taniej.Od dziś więc możesz dzwonić gratis!!!
Jedzie facet autem i chce mu się sikać.Zatrzymał się i lejąc mówi do fiutka: "Widzisz,jak Tobie się chce,to ja zawsze staję".
moja majowa tegoroczna,a imię ma po mojej babci :-) a jak "śpiewa",to Roni Wam może opisać
no to jeszcze coś wrzucę:
Dlaczego skok na bungee jest jak sex z prostytutką?Bo jedno i drugie kosztuje 100zł,przyjemność trwa 30 sek.,a jeśli pęknie guma,to masz przeje..ne"
no to jeszcze coś wrzucę:
Dlaczego skok na bungee jest jak sex z prostytutką?Bo jedno i drugie kosztuje 100zł,przyjemność trwa 30 sek.,a jeśli pęknie guma,to masz przeje..ne"
test moralności
Przeczytaj uważnie i dokonaj wyboru.
Pytanie 1 Gdybyś znał kobietę, która ma już ośmioro dzieci, z czego dwoje jest głuchych, dwoje jest ślepych a jedno upośledzone umysłowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecałbyś aborcje, gdyby się okazało, że jest w ciąży?
Zanim przeczytasz odpowiedz na końcu, odpowiedz tez na drugie pytanie.
Pytanie 2 Masz wybrać przywódce dla całego świata. Jest trzech kandydatów:
Kandydat A: konsultuje się z astrologiem, ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, ma dwie kochanki, nałogowo pali i wypija 8 do 10 martini dziennie.
Kandydat B: Został wyrzucony ze stanowiska dwukrotnie, śpi do południa, używał opium w szkole i wypija ćwiartkę whiskey każdego wieczora.
Kandydat C: Odznaczony bohater wojenny, Wegetarianin, nie pali, czasem pije piwo, jest monogamista. który z kandydatów byłby twoim ideałem ?
.................................................
Kandydat A to Franklin D. Roosevelt
Kandydat B to Winston Churchill
Kandydat C to Adolf Hitler
A przy okazji... jeśli odpowiedziałeś "tak" na pierwsze pytanie, to właśnie zabiłeś Beethovena.
Przeczytaj uważnie i dokonaj wyboru.
Pytanie 1 Gdybyś znał kobietę, która ma już ośmioro dzieci, z czego dwoje jest głuchych, dwoje jest ślepych a jedno upośledzone umysłowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecałbyś aborcje, gdyby się okazało, że jest w ciąży?
Zanim przeczytasz odpowiedz na końcu, odpowiedz tez na drugie pytanie.
Pytanie 2 Masz wybrać przywódce dla całego świata. Jest trzech kandydatów:
Kandydat A: konsultuje się z astrologiem, ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, ma dwie kochanki, nałogowo pali i wypija 8 do 10 martini dziennie.
Kandydat B: Został wyrzucony ze stanowiska dwukrotnie, śpi do południa, używał opium w szkole i wypija ćwiartkę whiskey każdego wieczora.
Kandydat C: Odznaczony bohater wojenny, Wegetarianin, nie pali, czasem pije piwo, jest monogamista. który z kandydatów byłby twoim ideałem ?
.................................................
Kandydat A to Franklin D. Roosevelt
Kandydat B to Winston Churchill
Kandydat C to Adolf Hitler
A przy okazji... jeśli odpowiedziałeś "tak" na pierwsze pytanie, to właśnie zabiłeś Beethovena.
reklama