reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecani i odradzani sprzedawcy allegro i sklepy internetowe

reklama
Muszę przyznać, że w obu sklepach robiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona z usług, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany (od pana r_p77), a z Margot rzeczy odbierałam osobiście i jeszcze kilka drobiazgów kupiłam na miejscu, bo nie byłam pewna co do jakości :tak:

Witajcie

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Chciałabym wszystkich ostrzec - OSZUSTKA! nr konta 39105015201000009097191200 osoba ta zmienia dane personalne ale konto pozostaje to samo sprzedaje markowe i tanie zabawki dziecięce głównie na tablica.pl. Najpierw mówi o odbiorze osobistym (w róznych miastach polski) później zmienia zdanie na przelew i wysyłkę towaru bo brak czasu(...) Niestety oszukała już wiele osób w tym nas - a miał być prezent na dzień dziecka! Wklejajcie numery kont w internet zanim zrobicie przelew ! Osoba ta podszywa sie pod niewinnych ludzi. Oczywiście wielokrotnie sprawa zgłaszana na policję - my idziemy w poniedziałek. Ze względu że są to kwoty 60, 50zł to jest niska szkodliwość czynu ale juz ponoć został wszczęty pozew zbiorowy - piszę gdyby ktoś się naciął. Sprzedaje też łóżeczka turystyczne dziecięce i ponoć kiedyś telefony...

Szczęśliwszych i bezpieczniejszych zakupów
[/FONT]:tak:

Ja ostatnio kupowałam ciuszki dla synka od użytkownika walczak01. Ja zdecydowałam się na używane, głównie spodenki (rewelacyjne jeansy), ale ma też nowe.

Do góry