reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Ja też tak planuję zakładać:-D

Dobrze, że coś mnie tknęło i sprawdziłam dzisiaj kombinezon w którym chciałam chrzcić Szymka i... rękawy są tak wąskie, że nie wciska ręki:szok:. Tego nie przewidziałam:-D A ten drugi w którym na co dzień śmiga to brzydki, ale trzeba mu przyznać, że szeroki i ubiera się go w 4 sekundy. Tak więc - znowu zakupy:cool:

na posciel tez czekam bo chiałąm taka kupic na all a teraz nie musze za przesyłke płącic i pomacam sobie czy jest ok
butki kupiłam w h&M fajne z misiem srebrne tylko spadaja i dopa dalej ja kupiłam kurtkę i spodnie do tego mam na zime i pasuje butki miec jakies niespadajace

Dziewczyny jeśli potrzebujecie ubrań dla dziewczynki rozm. 74-80-86 to ja się oferuję. Obecnie jak wiecie dzieciaki chore więc mamy przestuj w wystawianiu na all, ale w weekend będę coś wrzucać.
Teraz mam juz kurtki i kombinezony, jak coś to piszcie ;-)

reklama
Ja nie polecam pościeli Aruś z allegro. Drogie, jakieś swoje wymiary mają nie pasujące do niczego a jakość nie powala.

Nie polecam też krzesełek do kamienia, które zamiast ceratki mają materiał PCV. To jakaś ściema jest. Muszę ściągać ten materiał i wrzucać do pralki.

Do góry