reklama
Kochane cioteczki doradzcie prosze jakie pudelko na wilgotne chusteczki mam kupic, zeby nie wpadaly calkiem jak jest ich polowa!!! Mam dwa od Pampers to biale i chyba od Pewnaten -niebieskie!!! Wkurzam sie bo czasami musze grzebac paluchem w poszukiwaniu zapadnietych chusteczek wlasnie wtedy kiedy moje dziecko nawalilo mega kupe!!!
Kreciku ja rozwiązałam ten problem inaczej-wsadziłam chusteczki w plastikowy pojemnik na przechowywanie żywności (zamykany)- akurat się mieszczą, łatwo je wyjąć a co najważniejsze nie wysychają bo faktycznie z tych pojemników od chusteczek to dobrze się wyjmuje jak jest ich sporo a później zaczynają się problemy
Ila
Zaangażowana w BB
A ja wczoraj kupiłam ziajkę do kąpieli. Wczoraj też była pierwsza kąpiel. Dziś żadnego uczulenia nie zauważyłam. Zobaczymy jak będzie dalej. Do tej pory kąpałam w płynie jonsona ale mały ma strasznie suche place na rączkach i nóżkach. Ta ziajka to faktycznie podobna do ojlatum ale duuuużo tańsza - ja zapłaciłam 9,2 zł
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
tez slyszalam ze Ziajka jest dobra tak samo jak Oilatum,jednak nam lekarz zaleca tylko Balneum Hermal....Ila,nie chcę prorokować ale u nas też na początku były suche place na kończynach i po wizycie u dermatologa okazało się ze to AZS na tle uczulenia pokarmowego... Może warto,żebyś się przeszła z Tymkiem na diagnozę?
reklama
a próbowałyście dziewczyny emulsji do kąpieli dla dzieci i niemowląt Linomag? zawiera płynną parafinę tak jak Oilatum, ale jest znaaaacznie tańsze. butelka 150 ml kosztuje około 6,50 zł
Piotruś też ma skłonności do azs, a po Linomagu ma ślicznie nawilżoną i natłuszczoną skórę i nie muszę używać już żadnych kremów tudzież balsamów
aha, Ziajki też używałam, ale uważam, że Linomag jest lepszy
Piotruś też ma skłonności do azs, a po Linomagu ma ślicznie nawilżoną i natłuszczoną skórę i nie muszę używać już żadnych kremów tudzież balsamów
aha, Ziajki też używałam, ale uważam, że Linomag jest lepszy
Podziel się: