reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
oo, mam identyczną:-) nawet ten sam kolor, jest fajna bo miękka w dotyku i sprytnie się rozchyla do karmienia dobry wybór;-)
ja też mam taką tylko w innym kolorze plus jeszcze: 1 do karmienia,1 pizame,no i do porodu takie "byle co":-)
Ewelinkaam
Megan a w ktorym tygodniu jestes??ja juz kompletuje od 2 miesiecy i mi cos nie wychodzi.mialam nawet faze ze meza wyzywalam jak mowil ze jeszcze jest czas na wszystko a teraz sama tak mowie hehe
ewelinkaam, jestem w 34 tyg. i 1 dz. Mam już stresa, że nie zdążę (tfu tfu) dlatego weszłam na to forum i czytam sobie co radzą inne mamy. Chciałabym być gotowa z torbą zapakowaną miesiąc przed czyli 1 kwietnia bo termin mam 1 maja.
Noelle1986, właśnie jeszcze muszę jakieś "byle co", jak mówisz, skombinować.
Noelle1986, właśnie jeszcze muszę jakieś "byle co", jak mówisz, skombinować.
Noelle1986
megan to termin mamy ten sam
z tym ze ja juz w 90 %spakowana
z tym ze ja juz w 90 %spakowana
A ja mam te nieszczęsne ze zwierzątkami i wcale mi to nie przeszkadza Do tego kupiłam używane, 15 zł za 2 sztuki. Ja w ogóle nie używam koszul, więc nie opłaca mi się wydawać kupy kasy na coś, czego będę używać prawdopodobnie tylko w szpitalu, bo w domu nie będę w tym spać
Noelle1986
fiolkowa-te koszule co zakupilam do szpitala to moje pierwsze w zyciu koszule ja tez nie uzywam koszul
ale te miski,zyrafki itp mnie odrzucaja do tego stopnia ze dlugo szukalam czegos co mnie zadowolilo
ale te miski,zyrafki itp mnie odrzucaja do tego stopnia ze dlugo szukalam czegos co mnie zadowolilo
rysia420
Noelle - uwierz mi, że będziesz tak przejęta innymi rzeczami, że zabraknie Ci czasu na zwracanie uwagi na to co masz na sobie . To jest ostatnia rzecz jaką bym się przejmowała idąc do porodu. Szczerze mówiąc, ja nawet nie wiem z czym mam koszule, bo popatrzyłam że rozmiar ok i wzięłam
reklama
Noelle1986
rysia -ja nie mowie o porodzie.Tylko po porodzie.A ze ja juz wyprawke.mam zapakowana w torbe to i czas mialam na szukanie czegos bez misia.....a mysle ze i tak moj "bez misiowa" koszula ma sie nijak do tego jak mi kiedys na porodowce baba latala makijaz robic...ktory w okolicach 7 cm jej splynal w niepamiec
Podziel się: