reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
u nas wywalają do domu po 12 godzinach jak nie ma komplikacji... więc ile mam wziąć? 2 czy 3 zmiany?
Nia
Mdla- w szpitalu raczej powinno byc cieplo:-)
ja biore rzeczy na 2 zmiany, u mnie w szpitalu na pobyt wszystko jest, nie ma potrzeby robic sobie dodatkowego prania... itp. moj maly uczulony nie byl, zreszta uczulenia sie nie przewidzi nawet w domu
co do wyjscia to tez juz sama nie wiem ale mam jeszcze nadzieje ze do konca kwietnia/maja ta pogoda sie jakos w miare unormuje, napewno wezme lekka kurteczke i kocyk
ja biore rzeczy na 2 zmiany, u mnie w szpitalu na pobyt wszystko jest, nie ma potrzeby robic sobie dodatkowego prania... itp. moj maly uczulony nie byl, zreszta uczulenia sie nie przewidzi nawet w domu
co do wyjscia to tez juz sama nie wiem ale mam jeszcze nadzieje ze do konca kwietnia/maja ta pogoda sie jakos w miare unormuje, napewno wezme lekka kurteczke i kocyk
Mdła
Nia w Pl bylo mega-gorac,5 bab w 3-osobowej sali wraz z dziecmi i jeszcze nie chcialy wietrzyc "zeby sie dzieci nie przeziebily" Bylo zaduch,gorac a noca przez nieszczelne okna taki mroz wpadal(oczywiscie trafilam na lozko pod samym parapetem :-)) ze ja juz sama nie wiem czy cieplo czy zimno bylo.Ale generalnie w dzien bardzo goraco.Tu inaczej...Tez nie biore nic do szpitala tylko 2 warianty na wyjscie.Cieplejszy i lzejszy.I tyle...
Podziel się: