reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No a mój Szymus ma pokrowiec na materacyk w sówki[emoji14]ale zdj pokaze jak bedzie karuzelka wisiala i jak wszystko ładnie przygotujeA bo ty Sowiamama?
Na Aliexpress jest sów od groma
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Róż i szary? Mniam [emoji179]Zobacz załącznik 775962 u nas tez sie dziac zaczelo ... Nie zdazylam nic poaprzatac bo od rana chlopa nosilo ....
creativo
Fanka BB :)
To akurat fiolet byl hihi chcialam go zostawic bo ladny kolor ale uparl sie na roz jak tylko uslyszal, ze dziewczynka bedzie !Róż i szary? Mniam [emoji179]
Chcemy nad lozeczkiem wymalowac szablonem biale obrazki ksiezyc gwiazdki i moze jakas wrozke, imie tez chce ale chyba zamowie tabliczke z imieniem jak juz wszystko bedzie stalo to zobaczymy czego brakuje
xXxIzuLQaxXx
A mi nadal nie doszla karuzelka wiec jeszcze Wam nie pokaze kącika malucha ;P
creativo
Ja karuzeli nie kupuje stwierdzilam, ze zostawie to na liste prezentowA mi nadal nie doszla karuzelka wiec jeszcze Wam nie pokaze kącika malucha ;P
czarrownica
Śliczny pokoikWstępnie przygotowany pokój Artura
Zobacz załącznik 775286
Zobacz załącznik 775287
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Ja juz mowilam ze listy prezentow nie robie [emoji23][emoji23] co kto przyniesie (o ile przyniesie) to bedzieJa karuzeli nie kupuje stwierdzilam, ze zostawie to na liste prezentow
Nie zamowie juz nic ze smyka.. dalej paczka nie przyszla.. cholera no..
Wlasnie, mam pytanie. Co myślicie o klinach ? Chce kupic podusie, ale zastanawiam sie czy nie lepszy klin. Czy nadaje sie dla noworodka? Moje dziecie j tak bedzie spalo glownie na boku (przynajmniej na poczatku) i czy nie bedzie za bardzo pokrzywiony ?? Ciezko mi to sobie wyobrazic po prostu.. pomóżcie
reklama
Antiope
Ja już zamówiłam klin, bo jestem pewna, że mi się przyda. A podusia będzie swoją drogą, ale troszkę później i ta całkiem płaska.Ja juz mowilam ze listy prezentow nie robie [emoji23][emoji23] co kto przyniesie (o ile przyniesie) to bedzie
Nie zamowie juz nic ze smyka.. dalej paczka nie przyszla.. cholera no..
Wlasnie, mam pytanie. Co myślicie o klinach ? Chce kupic podusie, ale zastanawiam sie czy nie lepszy klin. Czy nadaje sie dla noworodka? Moje dziecie j tak bedzie spalo glownie na boku (przynajmniej na poczatku) i czy nie bedzie za bardzo pokrzywiony ?? Ciezko mi to sobie wyobrazic po prostu.. pomóżcie
Podziel się: