reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

reklama
A bo ty Sowiamama?
Na Aliexpress jest sów od groma

cb7wugpju04jz4q8.png
No a mój Szymus ma pokrowiec na materacyk w sówki[emoji14]ale zdj pokaze jak bedzie karuzelka wisiala i jak wszystko ładnie przygotuje ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Róż i szary? Mniam [emoji179]

cb7wugpju04jz4q8.png
To akurat fiolet byl hihi chcialam go zostawic bo ladny kolor ale uparl sie na roz jak tylko uslyszal, ze dziewczynka bedzie !
Chcemy nad lozeczkiem wymalowac szablonem biale obrazki ksiezyc gwiazdki i moze jakas wrozke, imie tez chce ale chyba zamowie tabliczke z imieniem jak juz wszystko bedzie stalo to zobaczymy czego brakuje ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja karuzeli nie kupuje stwierdzilam, ze zostawie to na liste prezentow ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja juz mowilam ze listy prezentow nie robie [emoji23][emoji23] co kto przyniesie (o ile przyniesie) to bedzie ;)

Nie zamowie juz nic ze smyka.. dalej paczka nie przyszla.. cholera no..

Wlasnie, mam pytanie. Co myślicie o klinach ? Chce kupic podusie, ale zastanawiam sie czy nie lepszy klin. Czy nadaje sie dla noworodka? Moje dziecie j tak bedzie spalo glownie na boku (przynajmniej na poczatku) i czy nie bedzie za bardzo pokrzywiony ?? Ciezko mi to sobie wyobrazic po prostu.. pomóżcie ;)

reklama
Ja juz mowilam ze listy prezentow nie robie [emoji23][emoji23] co kto przyniesie (o ile przyniesie) to bedzie ;)

Nie zamowie juz nic ze smyka.. dalej paczka nie przyszla.. cholera no..

Wlasnie, mam pytanie. Co myślicie o klinach ? Chce kupic podusie, ale zastanawiam sie czy nie lepszy klin. Czy nadaje sie dla noworodka? Moje dziecie j tak bedzie spalo glownie na boku (przynajmniej na poczatku) i czy nie bedzie za bardzo pokrzywiony ?? Ciezko mi to sobie wyobrazic po prostu.. pomóżcie ;)

Ja już zamówiłam klin, bo jestem pewna, że mi się przyda. A podusia będzie swoją drogą, ale troszkę później i ta całkiem płaska.

Do góry