reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoj/kącik/inspiracje dla naszych skarbów !

koronka dopiero teraz zobaczyłam fotę pokoiku.. piękności ! :D różowy, ale śliczny, stonowany :) bardzo mi się podoba

Czoperka, fajowy klimat.. no i wydaje się wygodny taki system.. u mnie nie do zrealizowania z powodu nieustawności pokoju w takim połączeniu.. ale u Ciebie wygląda super

a ja nakleiłam dziś naklejki na jedną ścianę ! miałam to już zrobić wieki temu, jak Wam pisałam, ale tak mnie to stresowało, że odkładałam to jak mogłam.. i tak oto wzięłam się dziś.. ale na razie tylko za jedną ścianę, a i tak zeszło mi, jakbym trzy pokoje okleiła.. jutro do klejenia pójdzie druga :) jak popiorę pościele/ochraniacze to ułożę wszystko i wrzucę Wam fotkę mojego żółto-szarego szaleństwa :D

Ostatnia edycja:
reklama
20150520_120732.jpg20150520_120709.jpg20150520_120614.jpg20150520_120632.jpg

no to na razie tyle. mysle ze w przyszlym tygodniu bedzie calkiem wykonczony.. sa jakby dwa pokoje jeden mniejszy tam bedzie komoda stolik z kolejka a w tym wiekszym dwa lozka i szafa wielka. te paski beda miec za glowa no i tam tez sa dwa kinkiety..

Załączniki

• 20150520_120732.jpg
    20150520_120732.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 338
  • 20150520_120709.jpg
    20150520_120709.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 335
  • 20150520_120614.jpg
    20150520_120614.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 314
  • 20150520_120632.jpg
    20150520_120632.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 338
aleeee macie przestrzeń.. heh.. ja Wam wrzucę kiedyś foty mojego... KĄCIKA dla dziecka :D:D
mam chyba taki sam odcień w swojej sypialni :)

paskow juz nie bedzie.. wczoraj kupilismy kolorowa tapete z sowami.. zakleimy te paski.. widac mojemu tez nie za bardzo sie te paski widzialy bo w sklepie nie protestowal.. :D widzicie jeszcze troche drogi przed nami do skonczenia tego.. no ale juz nie straszy dziura w podlodze i w suficie.. :) co do metrarzu no to prawie wszusytkie pokoje mamy takie wielkie bo pierwotnie to bylo male mieszkanie w mniejszym byla kuchnia a w wiekszym pokoj.. mieszkamy w starej kamienicy i byla budowana typowo pod lokatorow.. jak sobie pomysle ze jeszcze w latach 90 mieszkalo 6 rodzin to sie wierzyc nie chce. jeszcze z kibelkami na dworze.. brr... masakra.. ale byly tak poniszczone te pokoje ze wszystko trzeba robic praktycznie od golych scian..teraz mieszkamy tylko my na pietrze i tescie na parterze.. ale wiecie nie ma to jak maly domek ... takie wielkie zamczysko to tylko ogromne koszty.. jeszcze ten konserwator..

Ale pomysl ile miejsc macie :) w blokach znow nie jest za Duzo, a w domku wiecznie cos do pracy. My dopiero wrocilismy z uk 3 tyg temu do domku I maz juz stwierdzil ze moS to sprzedamy I pojdziemy do blokow bo caly czas cos jest do roboty :) ale ja nie oddalabym naszego domku na wsi. Jeszcze do tego dwa bociany udomowily Sie u nas na drzewie :) chyba daja mi znac ze to juz niedlugo :)

no to pomysl ile roboty jest w ponad 110 letnim zamczysku.jeszcze z takim wielkim ogrodem.. :D poprostu nic sie nie konczy... no ale co nasze to nasze.. :)
bociany :D a wiesz ze moj chcial w ogrodzie zbudowac taki podest zeby sie osiedlily. ale ldwiodlam go od tego bo od nas na stawy jest kawalek i watpie by ktorys sie u nas osiedlil.. mamy za to 6 gniazd kosow w ogrodzie.. Teos biega codziennie i sprawdza czy juz sie wykluly czy nie.. i czy ptaszkowa mama siedzi na jajkach.. a noca na starej czeresni spia bazanty.. :) i pomyslec ze z drugiej strony domu uroslo wielkie blokowisko..

My na szczęście wybudowalismy dom 2 lata temu i na razie nic w nim nie trzeba naprawiać :-)
Choć czasem tęsknię za blokami bo tam 50 metrów było do sprzątania a tu ok 180 m :-S
Ale fakt okolica zielona lasy pola mało ludzi :-D

Dziewczyny domek to super sprawa! Własny ogród,więcej intymności. Moi rodzice i teściowie mieszkają w domach i zawsze miło posiedzieć na tarasie.
My wybraliśmy blok,bo w Krakowie cieżko znaleźć fajne miejsce na dom. Poza tym przerażały mnie koszty utrzymania domu (jednak to jest spora różnica).
Ale powiem szczerze ze teraz troszkę żałuje :( no coz,sami tak chcieliśmy wiec nie ma co narzekać.
Asiorreek dobrze ze dogadaliście sie z mężem co do tapety,czekamy na efekt i zdjęcie :)

reklama
no chyba sie wsciekne .. chce dolaczyc foto i mnie caly czas wywala.. :/ macie tusypialnie chlopcow20150615_190007.jpg20150615_190025.jpg

Załączniki

• 20150615_190025.jpg
    20150615_190025.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 350
  • 20150615_190007.jpg
    20150615_190007.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 321
Do góry