reklama
Marcysiaaa
Fanka BB :)
Wow super pokoik
myszkajoasia
Mamma-mila cudowny !!! piękny !!! mam małe pytanie gdzie kupiłaś te białe pojemniki przy przewijaku ?? bo szukam takich samych i nie wiem gdzie mogę je znaleźć
MamUśKaaa88
mamma-mila cudownie! Edi będzie szczęśliwy
koronkaa
Mama miła jest przepiękny ale synuś bedzie miał radochę
Mamma mila a powiedz synek od razu będzie spał we własnym pokoju? Ja mam prawie pusty pokoik dla Córci (jest tylko komoda i łóżeczko),ale jak będzie bliżej porodu to przeniesiemy te rzeczy do nas do sypialni,bo Córcia będzie spała z nami na początku.
Dlatego tez na razie nie urządzam pokoju dla Córci, zrobię to jak zdecydujemy,ze Córcia ma spać sama.Poza tym planowo ten pokoik ma byc dla dwójki dzieciaczków
Dlatego tez na razie nie urządzam pokoju dla Córci, zrobię to jak zdecydujemy,ze Córcia ma spać sama.Poza tym planowo ten pokoik ma byc dla dwójki dzieciaczków
reklama
mamma-mila
MyszkaJoasia - te pudełka były jako jeden komplet w Ikei super sprawa, z takimi uchwytami od razu.
Malinka - malucha nie oddam narazie o nieee Będzie spał w naszej sypialni, czekamy na kołyskę tylko, no i na początku Edi będzie spał w niej, a później przeniesiemy do nas łóżeczko
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa, czysta radocha urządzanie takiego pokoiku! Mam nadzieję, że pierwsze słowa Edka nie będą brzmiały "mama, ale zje*ałaś" haha
Malinka - malucha nie oddam narazie o nieee Będzie spał w naszej sypialni, czekamy na kołyskę tylko, no i na początku Edi będzie spał w niej, a później przeniesiemy do nas łóżeczko
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa, czysta radocha urządzanie takiego pokoiku! Mam nadzieję, że pierwsze słowa Edka nie będą brzmiały "mama, ale zje*ałaś" haha
Podziel się: