reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki naszych pociech :-)

reklama
Agnieszkaala oj tak - zdecydowanie, z Ktośkiem będzie prezentowała się jeszcze lepiej :tak:
Rajani dziecko będziesz rabować ?:-D I to jeszcze takie jakby to powiedzieć...no nie do końca jeszcze urodzone?:-):-):-)
Martocha a ja miałam ciężko się zdecydować, bo kosze tez mi się strasznie podobają, ale jak trafiła się okazja - kołyska za 80zł to nie było się nad czym zastanawiać:tak:
Kurcze kołyskę ubrałam, a torby jeszcze nie spakowałam ;-)

Oj tam, oj tam :) podzielimy sie kolyska ;)

Jestem ciekawa Twojego pokoiku w calosci :)

Ja bede miala maly kacik dla synka.

Ja torby mam w pol spakowane i duzo rzeczy lezy w lozeczku bo nie mam narazie gdzie trzymac poki porzadku nie zrobie. a i nawet lezaczek juz mam, odkupilam od kolezanki w stanie idealnym fisher pricea za grosze :)

Dziewczyny a powiedzcie jak rozwiazalyscie sprawe przewijaka/komody/wanienki? no bo w sumie jak kapiemy maluszka w laziewnce to dobrze byloby miec miejsce do przewijania od razu tam zeby z nim nie biegac po mieszkaniu, ale z kolei w pokoju tez wygodnie miec komode... ale co, przenosic kosmetyki za kazdym razem do kapieli? i ewentualnie np.przewijak na pralke polozyc a w ciagu dnia niuech lezy na komodzie w pokoiku? jestem ciekawa jak to rozplanowalyscie. Wanienke bedziecie miec na stelazu czy wkladana do wanny?

a to pokoj mojego niuńka jeszcze nie wykończony bez dywanika i łóżeczka i innych jakis pierdołek
DSC00367.jpg

Załączniki

• DSC00367.jpg
    DSC00367.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 239
co do przewijaka to kupie i bedzie w pokoju , a co do wanienki to myśleliśmy o takiej an stelażu i z wkladem bo bardzo praktyczny jest

wózek miał byś poczatkowo granatowo-grafitowy bo do chlopaka pasuje ale sie nasłuchałąm że niby ktoś miał mieć dziewczynke a tu przy porodzie okazało się na odwrót więc kupilismy taki pistacjowo-grafitowy że taki uniwersalny ;p

reklama
Do góry