reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

reklama
Dzięki Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mężowi też się podoba, ale co się nawydziwiał to jego :) jakoś nie mógł mi zaufać, że wiem co robię!
Kołyska ma dokładnie 37 lat!!! A łóżeczko też jest, ale oczywiście jeszcze nieskręcone leży sobie pod naszym łóżkiem... Odpuściłam już biedakowi bo się narobił przez te 4 dni hi hi

maggie 78 - nie ma sprawy, pomysłów w różnych stylach miałam kilka! :)
Kolor jest Duluxa, z mieszalnika, nie ma nazwy, za to ma jakiś idiotyczny numer...

Marcelinaaa - literki są styropiankowe i na allegro możesz wybrać czy mają być na tasiemkach czy nie. W wersji bez tasiemek mają podklejoną taśmę.

dzięki za info, bo ja mam betonowe ściany i jakbym miała znowu udarówką wiercić 5 dziur to mogłabym o nich zapomnieć, a tak naklei się je na tapetę (jeśli dobrze zrozumiałam) i baja :)

Lukrecja- no rewela! możesz zarabiać urządzając pokoiki! śliczny. Też lecę szukać literek na allegro a jak nie znajdę to sobie wyhaftuję takie fajne:D na Filcu:D:D

Lukrecja- pokoik śliczny:) Widze, że mamy ta sama kanape+fotel i chyba obrazki i litrki od tego samego uzytkownika na allegro:D

Robiac pokój Mikołaja miałam właśnei dylemat czy zrobić go w takim stylu jak ty czy bardziej dzieciecy ale stwierdzilsimy ze taki powazniejszy to mozemy sobie zrobic dla siebie a dla dziecka, choc fakt takie pokoje wygladja uuuuroczo, to powinnien byc bardziej kolorowy i dzieciecy

reklama
Do góry