reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

reklama
Dzięki Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mężowi też się podoba, ale co się nawydziwiał to jego :) jakoś nie mógł mi zaufać, że wiem co robię!
Kołyska ma dokładnie 37 lat!!! A łóżeczko też jest, ale oczywiście jeszcze nieskręcone leży sobie pod naszym łóżkiem... Odpuściłam już biedakowi bo się narobił przez te 4 dni hi hi

maggie 78 - nie ma sprawy, pomysłów w różnych stylach miałam kilka! :)
Kolor jest Duluxa, z mieszalnika, nie ma nazwy, za to ma jakiś idiotyczny numer...

Marcelinaaa - literki są styropiankowe i na allegro możesz wybrać czy mają być na tasiemkach czy nie. W wersji bez tasiemek mają podklejoną taśmę.

dzięki za info, bo ja mam betonowe ściany i jakbym miała znowu udarówką wiercić 5 dziur to mogłabym o nich zapomnieć, a tak naklei się je na tapetę (jeśli dobrze zrozumiałam) i baja :)

Lukrecja- no rewela! możesz zarabiać urządzając pokoiki! śliczny. Też lecę szukać literek na allegro a jak nie znajdę to sobie wyhaftuję takie fajne:D na Filcu:D:D

Lukrecja- pokoik śliczny:) Widze, że mamy ta sama kanape+fotel i chyba obrazki i litrki od tego samego uzytkownika na allegro:D

Robiac pokój Mikołaja miałam właśnei dylemat czy zrobić go w takim stylu jak ty czy bardziej dzieciecy ale stwierdzilsimy ze taki powazniejszy to mozemy sobie zrobic dla siebie a dla dziecka, choc fakt takie pokoje wygladja uuuuroczo, to powinnien byc bardziej kolorowy i dzieciecy

reklama
Do góry