reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

scenariusz będzie wyglądał tak: ja się wyprowadzę na kanapę i usłyszę: trzeba dzieciom łóżka kupić, ja odpowiem no trzeba i na tym sprawa się zakończy na kilka tygodni. Potem jak się uleży w końcu, a ja się nie zajmę tematem to może po upływie czasu się ogarnie.

maggie twój to chociaż mówi :-D "zdąży się", a ja słyszę : "trzeba - kupić, zrobić...." co w praktyce oznacza że ja mam to wszystko ogarnąć :-D. Czy zbliżacie się do końca z pokojem ? bo my tu na zdjęcia nadal czekamy

reklama
Mój też tak działa. Wie, ze trza, ale najlepiej jak ktos to zrobi, czyt. JA. A ja mam to w d.... hehehehe, pierwszy raz. Także chodzi zdziwiony. I nawet bez proszenia przyniósł gondolę z piwnicy do wózka, zeby sprawdzić czy wszystkie elementy są.

Oli już pisałam na głownym. Czekamy tylko na łóżeczko od kuzyna ,który ma problem z kręgosłupem i jeszcze go nie wymalował. A dopóki nie mamy łóżeczka to jeszcze do końca nie wiemy gdzie powiesić szafkę, jak ustawić komodę itp. Ale najważniejsze już zrobione. To tylko kosmetyka... A poza tym nie mam takiego stresa bo mam jeszcze kołyskę i łóżeczko turystyczne.

Poza tym mam jakoś dzisiaj wszystko gdzieś.... Zrobiłam mojemu listę i ma ją zrealizować... ja odpoczywam chociaż te 5 dni,które mi zostały. W pt fryzjer, pon paznokcie. Czas pomyśleć o sobie.....

devi kołyska super-mieliśmy takowa kupić Maluszkowi,ale jednak stwierdziliśmy,ze przeznaczymy kasę na co innego-bardziej niezbedngo-teraz troszkę żałuję,no ale mamy co innego :-D"
Kochane zagnać Tatusiów do roboty-niech się na coś przydadzą.Ja dzis pytam mojego-" Co przygotowałeś dla Maluszka"...cisza...
Odpowiada-po chwili-"łóżeczko pomalowałem"...cisza..."No i je skręciłem".Ja na to i to wszystko...?" - "Tak,a co niby jeszcze?"
Ach ci faceci,ale ja z tych co i tak zrobią same-choć nie powiem buntuję się w niektórych sprawach.

edyta.editt witamy w klubie "Zosia -samosia"

mój wczoraj na zarzut ,że nie interesuje się zakupami dla dziecka powiedział,że widzi jak ja wspaniale realizuję się w macierzyństwie i cieszy się razem ze mną. Udusić to mało:-D

reklama
Do góry