reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
widzę ze macie zapalonych artystów ściennych :-D;-):-D

Hubek jeszcze nigdy nie zrobił ani jednej kreski na ścianie, wie, że jak kredki pisaki, długopis to tylko na karteczce i przy stoliku, nie ma u nas biegania z takimi "przyrządami" po domu:no: rozumie też ze plastelina czy ciastolina to też tylko przy stoliczku i na karteczce lepimy i nie roznosi mi tego po pokoju:-)

widzę ze macie zapalonych artystów ściennych :-D;-):-D

Hubek jeszcze nigdy nie zrobił ani jednej kreski na ścianie, wie, że jak kredki pisaki, długopis to tylko na karteczce i przy stoliku, nie ma u nas biegania z takimi "przyrządami" po domu:no: rozumie też ze plastelina czy ciastolina to też tylko przy stoliczku i na karteczce lepimy i nie roznosi mi tego po pokoju:-)

U nas tak samo.Mamy specjalne pudełko na artykuły malarskie i Kuba rysuje przy stoliczku.Codziennie przez jakieś 30 minut,a czasem dłużej.Wczoraj robiliśmy gwaiazdki na okno:tak:

Filip po tym jak dostał stoliczek krzesła i półki potrzebuje swojego kąta..a ja nie wiem gdzie go upchnąć....szczególnie po tym jak do sypialni wstawiłam jedna szafkę z salonu na jego zabawki...:confused::confused: mam pod schodami taka niewielką przestrzen i zastanawiam sie czy tam mu nie zorganizować miejsca...tyle, że tam nie lubi znytnio przebywać i ja nie bede miała go na oku...:baffled::baffled:

a mi się wydaje że małe dziecko powinno spać na twardej stronie a później jak zaczyna wstawać to na miękkiej :confused: juz nie pamiętam jak Emilka miała:eek:

reklama
wczesniej kokos , potem gryka.:tak:
tylko , ze marta nie cierpi gryczanej strony , dlatego cały czas jest kokos;-)

Do góry