reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Dzieki wam dziewczyny ze mnie chwalicie :zawstydzona/y::sorry2: bo moja T to tylko tak popatrzala ostatnio na kangurka i osiolka
(reszty jeszcze niebylo) to taka mine miala ze mi sie przykro zrobilo:-(.A mi sie podoba i dzieciom oczywiscie tez a to jest najwazniejsze co nie:confused:

SUPER!!!!!!!!! :tak: a teściówka to się nie zna, zazdrośnica jedna no:baffled: się nie przejmuj jej opinią, najważniejsze, ze dzieciaki zadowolone:-), no i nam wszystkim też sie podoba:tak:

Irtasia no koszmar na tych ścianach jakies potwory ufoludy a feeeee:baffled::baffled::baffled:

oczywiscie ŻARTUJĘ - artystka z ciebie rewelacja naprawde jak ja bym to robila to by tylko jedna plama wielka byla i prawdziwe ufoludu

no i masz w domu świat widziany oczkami dziecka- slodziutko
raczej miodu na zime wam nie zabraknie :-D

Dziekuje wam :-)
Teraz walcze u Chrisa na scianie maluje koparke z Boba na scianie :baffled: i pierwszy raz maluje auta:baffled::dry::sorry2:

reklama
Tak myślałam, albo coś w stylu Witch...
Irtasia to jakie duze masz mieszanko, ze każde dziecko ma swój pokoik?? A może ja nie kojarzę i Ty mieszkasz w domku
Ja mieszkam w bloku co jest 6 mieszkan:tak: no domek nas niestyka niestety:no:. Mamy 4 pokoje ale narazie Chris ma z Jenni pokoj dopiero jak pojdzie do szkoly, my albo wyprowadzimy sie ze sypialni albo Jacki z Jenni pojdzie do naszej sypialni (jest duza)a my do Jacki pokoju :tak:.Mamy jakos ponad 90 m

Do góry