reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zgadzam sie w 100%.irtasia wielkie brawa ci sie należą
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzieki wam dziewczyny ze mnie chwalicie bo moja T to tylko tak popatrzala ostatnio na kangurka i osiolka
(reszty jeszcze niebylo) to taka mine miala ze mi sie przykro zrobilo:-(.A mi sie podoba i dzieciom oczywiscie tez a to jest najwazniejsze co nie
(reszty jeszcze niebylo) to taka mine miala ze mi sie przykro zrobilo:-(.A mi sie podoba i dzieciom oczywiscie tez a to jest najwazniejsze co nie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No jasne,fajnie,że dzieciom sie podoba.W takim bajkowym świecie Jenni będzie miała cudne sny i radość zabawy.A teściową sie nie przejmuj,pewnie zazdrości,że sama nie umie.Dzieki wam dziewczyny ze mnie chwalicie bo moja T to tylko tak popatrzala ostatnio na kangurka i osiolka
Dzieki wam dziewczyny ze mnie chwalicie bo moja T to tylko tak popatrzala ostatnio na kangurka i osiolka
najważniejsze że wam się podoba T pewnie zazdrosna że masz taki talent
agusia9915
Matka wariatka
no poprosto bosko :-)
az chce sie ogladac takie arcydzieła:-)
super naprawde extra
az chce sie ogladac takie arcydzieła:-)
super naprawde extra
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Podziel się: