reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Pauletta wkleiłam praktycznie od razu wóziczek...cofnij się troszkę na stronach poniedziałkowych powinien być:) Ja też jestem istota społeczną, a jak mam gdzieś wyjść to już w ogóle tryskam humorem:)

reklama
kasia - w nocy nie mogłam spać, a potem jak d pojechal do pracy to zachciało mi sie tak okropnie jeść - co mnie rozbudziło totalnie, zjadła, poczytałam język niemowląt i troszke "przykomarzyłam", hahaha moja psinka też mnie wspiera w leżaczkowaniu :)
lene - tylko pomalutku kochana, a wypowiedzi koleżanek olej...albo pieknie zripostuj :)
pauletta - ​udanej wizytki u znajomych :)

dzień dobry kochane mamusie.
ja dziś bez powera. Jade do siostry koło 4 na herbatke. Jak mój P jest ma miejscu to ten czas jakoś szybciej leci do jego powrotu z pracy a jak jest na wyjeździe to masakra. Ale już jutro wraca, całe szczęście.

Mąż kupił mi dziś w tczewie liście malin i różne ziela do mieszanki na przybranie pokoramu, bo u nas nic takiego nie można dostać;/ i szlafroczek :)

powiem Wam, że tylko wczoraj miałam straszną noc a dzisiaj już było super, spałam jak małe dziecko. Nie ma nic gorszego niż bezsenność!!!!!!

ziewaczka czekamy na wieści.

grrr.. byłąm dziś odnowić mój rudy kolor. Chodzę od lat do tej samej fryzjerki a dziś kolor w pewnych miejscach nie chwycił:eek: :eek:nie wyglada to tragicznie , ale jestem zła. Za tydzień pani mi poprawi.

ilooonka moja psina dosłownie chrapie aż się ściany trzęsą...hehehe:)

g_agnes udanej wizyty herbatkowej!

martolinka takie uroki ciąży...nieraz kolor wychodzi inny...mi np. przy każdym farbowaniu od kiedy jestem w ciąży, kolor wychodzi dużo ostrzejszy...ale to akurat na plus:tak::tak:

ja właśnie nie miałam nigdy takich przygód. Fryzjerka raczej nie zawiniła , bo wszystko było jak zawsze;-)mam nadzieję , że za tydzień lepiej chwyci;-)

Dostalam skieroanie do szpitala, bo w kazdej chwili moge urodzic, jeszcze dzis mam sie zglosic, dzidzia wazy ponad 2 kilo i sie strasznie rozpycha. Jestem zestresowana niesamowicie, ale poleze, jakies leki dadza, zebym teraz jeszcze nie urodzila. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Trzymajcie sie dzielnie i zaciskajcie uda:) Ciekawe jak tam z netem bedzie hmmm...

Ziewaczka trzymam kciuki aby dzidzia jak najdłużej siedziała w brzuszku, dobrze że idziesz do szpitala bo przynajmniej będziesz miała całodobową opiekę, w domu to wiadomo że cały dzień siedzimy same.... trzymaj się dzielnie!!!

reklama
Do góry