reklama
MantaZG
Fanka BB :)
Kwiatki to i ja dostaje na urodziny albo na walentynki, ale czesto jakos cos robi do jedzenia to zawsze mi okaze jak mnie kocha
jakby mój mial mi okazywac , ze mnie kocha poprzez jedzenie to... pomyslałabym, ze mnie nie kocha - z całym szacunkiem dla Mego Ukochanego
MantaZG
Mozna masowac masowac rece popuchna palce zsinieja i co wtedy
Halloween!!
pinula30
Kochane dzięuje za poprawę nastroju. Czytałam te wasze teorie na temat tyłków bez rozstępów wyglądających jak nie tyłek. O ślizganiu i smarowaniu....
Poza tym jak mnie mąz zastał zasmarkaną i zapłakaną w łózku to tak nade mną skacze cały czas że aż dziwne. Przywiozł mi ze sklepu czekolade i banany, ostrugał mi jabłuszko, zrobił (odgrzał) teraz struże gruszke. Troche mi lepiej...
Bożenka może daj męzowi pyralgine, po tym powinna mu temperatura spaśc, bo to dosc mocny lek przeciwgorączkowy tylko wredny dla żołądka.
Tak a propos tych rozstępów to ja mam na ten temat inna teorię. a brzmi ona następująco: Jak dla mnie nie ważne czym sie smarujemy. ważne aby skóra była nawilżana nie ważne czym, wazne aby była. I żeby smarowac. bo jak smarujemy to masujemy a jak masujemy to skóra jest lepiej ukrwiona i bardziej elastyczna i oto chodzi...
Lina... mi frytki zawsze poprawiają humor, tez takie domowe... ale dzisiaj zadowole się gruszką
Tak poza tym to przez to wszystko dziś, zapomnialam sie pochwalic że zarejstrowałam się kiedys na stronie J&J i dzisiaj przyszły mi próbki 4 małe słoiczki jest taż płyn do mycia maluszka, krem na odparzenia, mleczko do ciała i coś jeszcze...
Dlatego mam propozycje. Aby założyc nowy wątek gdzie będziemy podawac strony z których nam coś przyszło. Tak aby inne dziewczyny też się zarejstrowały i dostasły. Widziałam takie wątki na innych miesiącach.
Co wy na to??
Poza tym jak mnie mąz zastał zasmarkaną i zapłakaną w łózku to tak nade mną skacze cały czas że aż dziwne. Przywiozł mi ze sklepu czekolade i banany, ostrugał mi jabłuszko, zrobił (odgrzał) teraz struże gruszke. Troche mi lepiej...
dziewczyny chyba dopadly mnie zatoki bili na srodku czola i jak dotykam to pod okiem co jakis czas zaboli tak ze szok popoludniu niemoglam nanic patrzec tak bolalo i jeszcze do tego maz chory po 2 polopirynach temperatura zamiast spadac to rosnie zimne oklady mu robie ale chyba podjade znim do szpitala tylko ten uparciuch pewnie sie bedzie bronil rekami nogami :-(
Bożenka może daj męzowi pyralgine, po tym powinna mu temperatura spaśc, bo to dosc mocny lek przeciwgorączkowy tylko wredny dla żołądka.
Tak a propos tych rozstępów to ja mam na ten temat inna teorię. a brzmi ona następująco: Jak dla mnie nie ważne czym sie smarujemy. ważne aby skóra była nawilżana nie ważne czym, wazne aby była. I żeby smarowac. bo jak smarujemy to masujemy a jak masujemy to skóra jest lepiej ukrwiona i bardziej elastyczna i oto chodzi...
Ja ostatnio w Pepco upolaowałam piękne milutkie bodziaki po 5 zł Lubie ten sklep bo ceny mnie nie przerażają aż tak bardzo jak np w Smyku...witam wieczorkiem
pobrykałam sobie dziś poza domem, pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie, poplotkowałam z koleżankami, potem jeszcze pojechałam do innej koleżanki, odstawiłam samochód, poszłam do Pepco (śliczne są tam ubranka dla dzieciaczków) i tak od 12 do 17 poza domem... potem wzięłam leki i oczywiście musiałam poleżakować, bo samopoczucie mi się po nich pogorszyłoa
dopiero zjadłam obiad ufff
Ahahah a mój mi frytki szykuje - czyt obiera ziemniaczki i kroi bo ja najbardziej takie domowe lubie :-):-):-):-) a później jak chce piwko niech wypije a co tam ;-);-)
Lina... mi frytki zawsze poprawiają humor, tez takie domowe... ale dzisiaj zadowole się gruszką
Tak poza tym to przez to wszystko dziś, zapomnialam sie pochwalic że zarejstrowałam się kiedys na stronie J&J i dzisiaj przyszły mi próbki 4 małe słoiczki jest taż płyn do mycia maluszka, krem na odparzenia, mleczko do ciała i coś jeszcze...
Dlatego mam propozycje. Aby założyc nowy wątek gdzie będziemy podawac strony z których nam coś przyszło. Tak aby inne dziewczyny też się zarejstrowały i dostasły. Widziałam takie wątki na innych miesiącach.
Co wy na to??
Bozienka24
hahahahah ja na walentynki dostane jak mu przypomne a zazwyczaj mu niemowie wie ci niemam na co liczyc jakos mu sie utarlo ze urodziny mam 1 lutego a tak naparwde mam 23 lutego rocznica hmm no to co innego bo to ja przyggotuje zawsze cos ale czekam do ostatniej chwili i sie ludze ze jednak on cos wymysli o imieninach niewspomne zawsze sie tlumaczy ze mam kilka razy w roku a niestety mam tylko raz hahaha wiec taki zniego pamietny chlop
O urodzinach pamieta bo urodzilam sie 1 listopada wiec jak ma nie pamietac wszyscy na cmentarz to i sobie przypomina ze mam urodziny:-)ale imieniny a bron Boze:-)nie przypominam sobie zeby kiedys pamietal chyba ze juz po bylo jakies dwa dni:-)
MantaZG
Manta boli mnie brzuch ze smiechu
My to dzisiaj jakies glupawki dostalysmy:-)
Kochanana ja mam tak prawie codziennie.
reklama
Bozienka24
ja tez jestem za