Hej,
Dzieki za miłe słowa co do wycieczki
Pere my dopiero teraz tak sie ruszac zaczniemy bo bez auta wczesniej to byłoby nie powazne malucha targac..autem zawsze sie czlowiek spakuje i do domu pociśnie jak cos a tu w Londynie to albo woz albo przewoz nie ma szybkiego powrotu do domu ;-)
A , ze do ZOO? Podchwicilam madra wypowiedz gdzies w necie " Wiadomo, ze nie wiele rozumie ale spacer to spacer, a kazdy lepszy gdzie indziej jak miedzy blokami"
No i true story , wkoncu jak 3-4 potrafi z nami "zakupowo" jezdzic to czemu nie w ten czas do ZOO, ogrodu botanicznego, parku ?
Niestety takie atrakcje sa drogie w Londku- typowo pod trystow wszystko minimum 20 f za osobe, a za 20 f to nie dosc, ze zarcia sporo mozna kupic to i maly sprzet agd
Ale jak mowie to pod turystow..
Jednakze mam nadzieje, ze uda nam sie raz na jakis czas gdzies tak wybrac, szkoda , ze to zoo tak drogie bo stosunkowo nie daleko mamy ( stosunkowo jak na Londyn
) .
Powiem Wam, ze mam juz zaje*** dosc tego jego ulewania!! Jeszcze chwila, jeszcze jedna wizyta u lekarza i zero to sciagam z pl Bebilon AR i koniec. Przeciez to jemu tez musi byc nie fajnie wciaz z tym cofajacym sie mlekiem. To jest nie normalne dla mnie by wlasnego dziecka nie moc wziac na rece bo odrazu odda swiezo wypite mleko, albo nawet juz stare! Wziac go na rece to bankowo zwróci. Nie widzialam by inne dzieci na ulicy musialy byc non stop z przyklejona pielucha do twarzy!! nikt mi nie powie, ze to jest normalne
A nocek mam serdecznie dosc. Naprawde.
Dalam wieczorem butle z kleikiem- wypil 80 reszte z cyca. Ok pospal 3,5-4 h do polnocy. Znowu 60 ml z kleikiem, caly cyc i 00:40 do spania- a on mnie budzi na cyca o 2:40
No myslalam, ze padne jak zobaczylam ta godzine!! Potem nie lepiej juz przez sen tylko wyciagalam i na talerzu 4, 5:30 potem cos 7, 8:30 ;/
Tez mysle, ze cos tu jest nie tak naprawde.
Wieczorem porzadnie marudzil chyba na zabka bidula..
Oprocz tego to wpaniale dziecko, non stop sie usmiecha "na oścież" , rano jak zobaczy, ze nie spie to taaaaki usmiech aż chce sie życ
Ajako nie moge poprostu na czuprynke Ignasia, nigdy nie widzialam czegos takiego!! Nie zastanawialas sie tez gdzies jego fotek poslac?? :-)
Kindzia te twoje fotki malej sa obledne, w sensie ona w całej oprawie ciuszkowo wózkowej
)
Kiedy mozna wprowadzic spacerowke? Dopiero jak samo siada? W sensie ja mam taka co mozna ja polozyc na plasko i potem rozne poziomy oparcia , nie mozna na lekko pochyly dac zeby juz wiecej widzial troszke? Fotelik ok ale chyba juz tez za maly i mu nie wygodnie sie robi..