reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Last ja od dziś po schodach chodzę - mało nugetsów i seksu :-D:-D:-D:-D a Męża będę dzień w dzień wykorzystywać... tylko jakoś na pikantne chęci nie mam - boję się, żeby Małej nic potem z brzuszkiem się nie działo :sorry2::sorry2::sorry2:

Poza tym herbata z liści malin to mój napój do każdego posiłku a kapsułki z nasion wiesiołka jak dropsy łykam - 6 razy dziennie tyle ile można i co i nic :-D:-D:-D:-D

reklama
witam dziewczynki

widzę ,że każda wyczekuje tego dnia,u nie skurcze sie pojawiały do wczoraj,mąż przyjechał i cisza,nawet przytulanko nie pomogło no nic cierpliwie trzeba czekac na rozwój sytuacji
jestem nie wyspana mała usnęła u siebie ale przed 2 wstała z krzykiem przyszła do nas zaprowadziłam ją siedziałam 40 minut ale nic z tego nie usnęła i wzięłam ją do nas ale takie spanie to nie spanie jak nie nogaalbo ręka męża to reka albo łokieć córki,nie wiem naprawdę co zrobić żeby spała spokojnie u siebie

Alicja ogromne gratulacje

Dzień doberek :-)
Widzę, że noc spokojna - i dobrze.

alicja gratuluję

lastpetunia - wszystkiego najlepszego oraz szczęśliwego rozwiązania
;-)

I pochwale Wam się jeszcze - mam ******* pół brzucha w rozstępach gdzie do 9 miesiąca nie miałam nawet pół :wściekła/y:

A widziałąś ostatnio mój? Jak chcesz się pocieszyć, to polecam (na brzuszkach) ;-) Bo mnie moje picasso nie rusza.

Mata ja też się wywoływania boję - strasznym przeciwnikiem oxy jestem :sorry::sorry::sorry:

Ja doszłam do wniosku, że (jeśli oczywiście nie będzie problemów z maluszkiem ani łożyskiem) nie zgodzę sie na taki proceder przed 05.04 i koniec. Z tym, że muszę to jeszcze obgadać ze swoją gin. I mogę leżeć na patologii, mieć ktg choćby 24/h ale żadnego wymuszania porodu.
Wizyta w najbliższy piątek.
A moja dzidzia - sądząc po czkawce - też dosyć nisko siedzi, z tym że wyraźnie nadal zmienia pozycje - nie diametralnie, ale jednak jeszcze się wierci.

A dziś nie mam w sumie za wiele roboty, więc pewnie znowu pomęczę gierki na kompie, ale najpierw idę auto trochę wodą ochlapać, co bym jutro coś przez szyby widziała. Bo jutro wybieram się na spotkanie... w sprawie pracy :-D Buduje sie u nas nowy inwestor, praca ma być od drugiej połowy roku (jeśli nie od 2013, co by mi zdecydowanie bardziej odpowiadało), więc jadę zbadać teren...

Dzien dobry:-)

lastpetunia wszystkiego najlepszego:-D:-D:-D

inamorate mi ktos mowil ze pomaga siedzenie na kole do plywania dla dzieci wiesz jakie:-D

A ja dla odmiany mam dzisiaj doła a co, bede siedziec i sie dolowac...

I dlaczego ja mam ciagle wrazenie ze wszystkie porodzicie a ja zostane na sam koniec:-)
Moj tez ma byc przy porodzie ale nie wiem czemu on sie tak na to upiera gwarantuje mu ze w pierwszej minucie wystrzeli z tamtad jak poparzony:-D

alicja gratuluje maluszka:-)

Lina po schodach ja też chodze :p na 4 mieszkam wiec kawałek jest ale z tego co wyczytałam kiedyś to ty wyżej mieszkasz bo coś o windzie pisałaś :p musze wypróbowac wszystkiego aaa i jeszcze do zielarskiego podejdę po liscie z malin :))) ja to ostrego równiez nie mogę bo zaraz mam zgage chociaż brzuch juz opadł, zreszta co bym nie zjadła to mam zgage nawet po herbacie ;/

Ina szybko zrzucisz jeszcze te 15kg, u mnie tyle samo bedzie do zrzucenia :p

jopal niech ból głowy szybko przechodzi!

tunia nie dołuj sie bo to sensu nie ma, chociaz czasami tak fajnie przez chwile sie wypłakac az odrazu człowiekowi lepiej sie robi :p wiem sama po sobie :))

reklama
Tunia bo oni myślą, że nam tam dobrze i miło będzie :-D:-D:-D:-D a jeszcze nie daj Bóg coś dobrego nam do jedzenia dadzą a ich to ma ominąć??? i wyjdzie różowy Bobasek, który odrazu mama i tata gaworzył będzie :-D:-D:-D:-D
ja chciałam rodzić z siostrą ale jak popatrzyłam na minę M to nie mam wyboru - wkońcu to i jego dziecko :-D:-D:-D będzie mi stopy cały poród masował - tylko jeszcze o tym nie wie :-D:-D:-D

Last ja mieszkam na 8 piętrze ;-)

Do góry