reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Alicja - gratulacje , super, że wszystko pięknie się udało...

A Wy dzisiaj żadna nocnej zmiany nie trzyma?????? Mnie obudziły skurcze ale sobie poszły - nawet się odrobinę wystraszyłam "to już?" mi przeleciało przez głowę ale nieee :-D:-D:-D siedzę i relację z oscarów w necie oglądam - oczywiście canal+ się jeszcze nie dorobiłam :-D:-D:-D:-D

Mata ja też się wywoływania boję - strasznym przeciwnikiem oxy jestem :sorry::sorry::sorry:

reklama
cześć laski :)
właśnie leżymy w wyrku, młody ciągnie mleko z butli i ogląda bajki, a młoda się budzi na drugiego cyca... :)
buziaki od rana!

witam
Nie bylo mnie w weekend a tu takie wiesciu no normalnie szok:)
ina fajnie ze juz w domku
alicja no to po wszystkim, pewnie juz w domku siedzisz
kindzia brawo:)
my mielismy trudny weekend -w sobote zlapala mnie mega deprecha-caly dzien w wyrku w koszuli z husteczkami , lzami i wszystkim czym sie da, za to wczoraj postanowilam sobie poprawis nastroj i kupilam kilka koralkowk do mojej bransoletki:)i jakos lepiej mi hehe, u nas akacja przemeblowanie m latal wczoraj po naszym mieszkanku i mysalal gdzie nas wcisnac -stanelo na tym ze jak rozlorzy nasze wyrko to lozeczko sie zmiesci no wszystko fajnie tylko mi z materaca sie tak ciezko wstaje -w nocy musialam go 3 razy obudzic by mnie podniosl -dzis chyba bedziemy znowu cos zmieniac.
Co do porodu moje drogie to ja jak najbardziej jestem za marcam i mam nadzieje ze dziecko baranem bedzie do 21 niech sobie siedzi, z rybkami jakos tak trudno sie dogadac.No dzis sstabdartowo wizyta w szpitalu i odwiedze kolerzanke biedulka juz tydzien siedzi-bo maly ma jakies bardzo slabe wyniki

Ooo alicja gratulacje!! Jak będziesz miala chwilke napisz jak wyszło to wszystko bo źle sie czulas ale.cie uparcie odsylali z kwitkiem :/ no ale juz po super!!

Agusia ostatnio o tym odcinku opowiadalam kamili - poprostu mozna rzec idealna polska reprezentacja i naprawdę zero zdziwienia ze tak mas tu widzą..:mad:

Jak widzicie nietypowa dla mnie godzina. Ale tu sporo wspominalo ze pod koniec ciąży tak jest.. neta brak coś zaczynam czuć ze do końca pobytu tu juz nie bedzie. A wtedy juz sie tylko pochlastac jak mąż na podwójnych zmianach bedzie 2 dni z rzędu. A przez tel to nie to samo..

No nic Kasiulka pamiętamy! :)

Cześć dziewuszki :-D

Obijacie się myślałam, że któraś w nocy urodzi a tu cisza :-D:-D
Ja nawet wyspana, kimamy sobie w nocy razem mała tylko na cyca sie budzi :-D:-D
Jaaaaaaa tak czytam o waszych doleglowościach i pomyśleć że kilka dni temu też tak miałam, choć teraz też zdarza się że siedzę i szlocham bo wszystko boli, ale wystarczy że mała złapie za palca i już radocha :-D:-D

No to która dzisiaj rodzi??? Kasiulka chyba nie?? Trzymam kciuki Kochana

Alicja wielkie gratulacje! Wlasnie sie wciaz zastanawiam jak to jest po 2-3 cc bo mnie zaraz 2czeka:(

Ewstra ja caly czas na materacu bo lozko zamowione 3miesiace juz temu do dzis nie dojechalo! I skandal bo teraz to sobie wstaje ale po cc to nie dam rady za chiny!!! Inie wiem co z tym robic!

Ja kurcze nie moge za nic na lewym boku lezec bo tak mnie ciagnie w srodku ze padam! A to wszystko po 1cc-chyba teraz im powiem zeby zajrzeli co tam ciagnie cholera. Bo prawy bok juz mi odpada Od spania na nim wciaz, zreszta w ciazy powinno sie cZesciej na lewym lezec.
Zaraz ide na krew a potem na usg -ciekawe ile urosla:)
Oj chcialabym zaczac rodzic przed wyznaczonym terminem cc, ale nic na to nie wskazuje. W srode mam wizyte ale juz gin do mnie nie zaglada wiec nic sie nie dowiem:(

Hej Kobitki :-):-):-)

Ina jak sobie dajesz radę??? może jakiś opis z porodówki???? :-):-):-) tylko nie traumatyczny proszę - aaaa i fotek nie dostałam :-p:-p:-p:-p a miała być fotorelacja....

A ja chodzę jak Zombi... nie spałam do 5:30 (ostatni raz patrzyłam na zegarek a ile jeszcze siedziałam nie wiem) wstałam o 7:30....cały czas mnie skurcze co 6-8 minut łapały - ale zbytnio bolesne nie były więc M na nogi nie postawiłam i do szpitala nie gnałam - bardzo dobrze bo bym tylko fałszywy alarm wywołała.... Mam już tak dość ciągle mnie łapią bóle podbrzusza na zmianę ze skurczami a nic się ku****** nie dzieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już kolejny dzień... 2 noc z rzędu zarwana a ja chodzę dalej :angry::angry::angry::angry: mam dość... dało by mi spokój albo niech mnie nie boli i będę jak człowiek funkcjonować albo niech boli i się zaczyna ;-);-);-);-)

_Lina fotorelacja byłaby przerażająca opis z porodówki też więc wolę najpierw dojść do siebie zeby Wam to jakoś ładnie i przyzwoicie opisać :-D:-D:-D A radzę sobię bo muszę :-D Mała bardzo grzeczna śpiocha po kilka godzin albo leży i podziwia sufit :-D:-D:-D

reklama
Mój Mąż wczoraj się mnie zapytał (chce być przy porodzie) a to w trakcie porodu leci dużo krwi????:-D:-D:-D:-D

Do góry