reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry kobitki:-)

No i jestem w szoku:szok:wchodze a tu dwie w szpitalu z ajako to 3 :szok:
No poczuly ten luty nasze dzieciaczki:-)
Trzymam mocno kciuki dawajcie znac jak by dziewczyny cos napisaly...
A ja sie wyspalam nawet:-)Oczywiscie snilo mi sie ze mam tyle prania i tone w tym praniu a to dlatego ze ja nic innego nie robie tylko piore caly czas:-D
Przynajmniej mam zajecie:-)

reklama
Kurcze tak patrzę i do końca stycznia 14 lutówek się rozpakowało :-D To u nas też tak dużo si rozpakuje do końca lutego :szok:
Ja pierdziu to już bliżej niż dalej :-D

tunia23 chyba się właśnie zestresowałam :szok: Kurcze czy Was też dzieciaczki nie kopią tylko się przeciągają :confused: Mała mi się tak wypina czasami, że aż skóra boli, ale to rzadko i poza tym kopniaków zero :eek:

inamorate moj robi tak samo:-DCzasami az krzykne bo tak wypina ta dupine a wczoraj na wyczucie poczulam noge:-DA kopniaki to tylko jak leze na boku chyba go gniote i dlatego kopie nie wiem juz sama:eek:
Nie maja za bardzo duzo miejsca teraz i pewnie dlatego tylko sie wypinaja:-)

inamorate moja Duszka też się przeciąga że dziwię się że skóra mi jeszcze nie pękła :-D
Mam jednak nadzieję że poczeka z wyjściem na odwilż :-)

Dzisiaj gina się potpytam, bo się stresuję pewnie niepotrzebnie :eek: Właśnie rozkminiłam że zostały mi dwa tygodnie i dwa dni a ja głupia już wszystko porobiłam i pewnie zacznie mi się czas ciągnąć i będę wymyślała jakieś głupoty :eek: Chciałabym już być po :-D

Heja!
Przy pobudce złapał mnie taki skurcz w nogę, że myślałam, że urodzę (na szczęście to nie w tym miejscu skurcze o tym decydują). no trzeba było wczoraj wziąć podwójnie magnez, bo przecież po mieście łaziłam - ach ta skleroza...

Widzę, że coraz więcej ucieka do szpitali - no nie wygłupiajcie się. Trzymać się w dwupakach jeszcze przynajmniej ze dwa tygodnie, a lepiej min. cztery.
Coś mi mówi, że teraz nie będzie tygodnia bez jakiegoś pobytu szpitalnego (oby porody zaczęły się później).

No i chyba nie mam wyjścia i będę się musiała zmierzyć z wątkiem wizytowym :cool:; jak robiłam przymiarkę w niedzielę, to czekało mnie do nadrobienia 10 stron i sobie odpuściłam z powodu braku sił - to był błąd: teraz czeka mnie ponad 20 stron i coś mi mówi, że sporo się u niektórych dzieje...
Przepraszam za swoje lenistwo, ale nie mam pojęcia, kiedy to nadgonię :confused:

Bo muszę się wziąć za ostateczne ogarnięcie pokoju dziecięcego czyli skompletowanie łóżeczka, wyposażenie miejsca do przewijania. O prasowaniu (i praniu) nie wspomnę, jeszcze foty z wczoraj zrobić, torbę spakować :szok:
Ktoś ma może trochę czasu na sprzedaż?

tunia23 chyba się właśnie zestresowałam :szok: Kurcze czy Was też dzieciaczki nie kopią tylko się przeciągają :confused: Mała mi się tak wypina czasami, że aż skóra boli, ale to rzadko i poza tym kopniaków zero :eek:

U mnie ostatnio podobnie, kopniaki rzadsze (albo majstrowanie rączkami), zdecydowanie częściej "od środka", więcej wyciągania się pod żebrami, że czasami trudno wysiedzieć. I wypinanie jak najbardziej - przeważnie z lewej strony, co potwierdza zwiększona w tym miejscu liczba kresek zebrowych ;-)

Ja uciekam dziś do zajęć pożytecznych - może uda się zajrzeć wieczorem...

Dziewczyny w szpitalach - trzymać się mocno w dwupakach. ajako mam nadzieję, że juz w domku - uważajcie WSZYSTKIE na siebie.

reklama
Do góry