reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini jesteśmy już 52 min na plusie :-)
tunia mama rozsądna kobieta jest :-)

ja mam torbę do szpitala, bo jakaś torba w domu jest ale kiedy ja się za nią wezmę... wystarczy że mi się śni po nocach pakowanie

reklama
atomowka z kosmetykow mam tylko sudocrem:-)i podejrzewam ze gdyby nie dawali w szpitalu to tez bym nawet tego nie miala:-)kosmetyki musze kupic i jeszcze kilka innych rzeczy a no i najwazniejsze torbe zeby to wszytsko spakowac bo jak narazie to reklamowka mi zostaje:-D
perelandra no ponoc tak wlasnie jest:-D

Tunia powiedz mi na kiedy planujesz się rozpakować? Bo my jeden termin teoretycznie mamy, ale ja bym chciała do 10-tego już mieć Aleksa na zawnątrz

Reklamówki haha już sob ie to wyobrażam, Tunia z górą reklamówek z Biedronki na placach wpadająca na porodówkę hahah

Powiem Wam kobietki, że też jeszcze torby nie spakowałam, nie mogę się jakoś za to zabrać, chyba to co mi potrzebne do szpitala to już mam dla siebie, a dla dzidzi to tylko pieluszki i chusteczki potrzebuję, najgorsze, że jak tylko posiedzę troszkę w dzień w dzień na allegro i poogladam ubranka i inne takie to później całą noc mi się śni, że zakupy robię, pakuję się, a co gorsze, że rodzić zaczynam...!!! szok już mam chyba schizy... też Was takie sny prześladują? ;p

reklama
Do góry