reklama
Ewstra
Fanka BB :)
jestem juz po sprawdzeniu zebow-wszystko dobrze kolejne to za 6 miesiecy.Moj m dzis mnie uspokoil bym poczekala do piatku na te pieniadze i jak cos isc z zapyaniem co dalej , co nie zmienia faktu ze juz mam wizyte u prawnika jak by sprawa miala nabrac innego ksztaltu, no i mam podniesione cisnienie co pewnie ma wplyw ta sytuacja ech zycie tylko czemu ja?
marta to odpoczywaj i czekaj zobaczysz szybko zleci
marta to odpoczywaj i czekaj zobaczysz szybko zleci
marta bidulko odpoczywaj ile się da i mocne uściski dla starszego dzielnego synia!
na yt znalazłam sobie ćwiczenia dla ciężarnych i trochę poćwiczyłam, nawet się zasapałam , postanowiłam teraz ćwiczyć codziennie, może kręgosłup będzie mniej bolał
na yt znalazłam sobie ćwiczenia dla ciężarnych i trochę poćwiczyłam, nawet się zasapałam , postanowiłam teraz ćwiczyć codziennie, może kręgosłup będzie mniej bolał
V
villandra8
Gość
marta ja jak chodziłam do przedszkola wprawdzie już, ale to też nieraz nawet o 4 rano musiałam wstawać, w przedszkolu byłam często przed szóstą i... to ja otwierałam przedszkole - przed opiekunkami (i "chata wolna"); no łatwo na pewno nie jest - Jezu, ale mi się czasy przypomniaaaaaały.....
Wygoni mnie ktoś obiad gotować??? I jeszcze nic na popołudnie nie przyszykowane K...artofelek!!!
Wygoni mnie ktoś obiad gotować??? I jeszcze nic na popołudnie nie przyszykowane K...artofelek!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Marta oj to niespokojny maluszek... Dobrze, że to juz ostatnia prosta, niech siedzi jaknajdłużej a starszego malucha masz dzielnego - tyle czasu poza domem, wczesna pobudka - super :-)
Villandra no to może teraz remont nabierze tempa - u nas szans nie widzę, bo zostaje jedynie sobota w całym tygodniu z tetrą podziwiam - ja nie miałam takiego samozapracia - i bez tego chodziłam na rzęsach a teraz lżej raczej nie będzie...
Villandra no to może teraz remont nabierze tempa - u nas szans nie widzę, bo zostaje jedynie sobota w całym tygodniu z tetrą podziwiam - ja nie miałam takiego samozapracia - i bez tego chodziłam na rzęsach a teraz lżej raczej nie będzie...
Amandla
Fanka BB :)
jeju ,do tej pory optymistycznie podchodziłam do maluszka w domu, ale im więcej Was czytam, tym bardziej jestem przerażona, że to jest ogromny wysiłek. Moja siostra i te przyjaciółki w sumie tak bezboleśnie przeszły ten pierwszy etap z dzieckiem, ale w sumie nie wiem jak to było 24 godziny na dobę, a znam tylko ich relacje no i własne obserwacje, które były raczej pozytywne. mam nadzieję, ze damy sobie jakoś radę, trochę to dla mnie mimo wszystko nierealne jaki to będzie i mogę tylko miec jakieś mgliste wyobrażenia, a rzeczywistość może być zupełnie inna i dość bolesna
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Tunia nie strasz przecież dopiero 10 stycznia! (Faktycznie tam już chyba trzecia się rozpakowuje)
Kasiulka podeślij linka do tych ćwiczeń
Tak w ogole to helołłłłłłłłłłłłł
Sałatke zrobiłam, bo tak mi się chce fety, że umre zaraz i kolejny dzień serii wiem, że nic nie wiem i nie robię nic ha! Nie bo nie!!
Kasiulka podeślij linka do tych ćwiczeń
Tak w ogole to helołłłłłłłłłłłłł
Sałatke zrobiłam, bo tak mi się chce fety, że umre zaraz i kolejny dzień serii wiem, że nic nie wiem i nie robię nic ha! Nie bo nie!!
Ostatnia edycja:
reklama