reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien Dobry :D

Noc pięknie przespana :D az milo...
ja mojego tez biore do nas cos kolo 4 bo stoi i placze i "mamamamamamama" i spimy tak do rana, wcześniej spalam tez na jednym boku na samej krawędzi lozka :/ teraz jak tylko mam go wziasc to budze B. ma się do samej sciany posunąć, i już jak wie ze Alunio spi z nami to nawet się nie ruszy:-D klade małego w srodek i sama mam więcej miejsca... :) on bardziej woli na tate wlazic :)

Madi, cudni :) chwal się chwal, bo my reszta znamy się z fb a ty masz facebooka? byśmy częściej widzialy dzieciaczki :)

Milka, pisz co tam u Emki :) jak ona? jak zabki? pewnie rosnie jak na drozdzach pannica :)

reklama
Dzien dobry, ja sie szybko chwale, wczoraj Adas mial miesiecznice a dzis my mamy rocznice slubu :szok:
ale ten czas leci. Wczoraj w lozku sie ocknelam, ze nie mam zadnego prezentu, wiec zaczelam cos myslec, i juz jestem po sklepie , zaopatrzylam sie w materialy i bede robic prezent :-)

Madi sliczna masz core, synek tez niczego sobie, ale coraaaa jaaaaaa , mega !

Dziewczynki, ja juz moderuje jeden dzial na BB :zawstydzona/y: dlatego prosze o kandydatow i ochotnikow. Badzcie pro aktywne, to forum to takie nasze prywatne miejsce na ziemii i dobrze by miec tutaj woznego :tak: Nie trzeba pisac na forum codziennie, kazda z nas jest mama i ma swoje obowiazki, wazne aby zagladac od czasu do czasu i byc w miare sprawiedliwa osoba moim zdaniem.

Ok ja zmykam do moich karteluszek poki dziecina spi, pochwale sie potem co tam splodzilam .

Hej

Ja wlasnie mam przerwe w prai iz nudow sobie zagladnelam hehe

Iskierka u nas to samo, zawsze u nas zasypiala potem przenoszenie i spala u siebie a potem cos jej się odmienilo, potrafila się budzic z rykiem i dopiero u nas zasypiala, dzisiaj o dziwo przespala cala noc u siebie, już nie wiem od czego to zalezy hehe

Ale skrobiec

Ayni milo ze Ty o mnie pamietalas ale ja z kandydatury moderatora się wypisuje:)

Ale duchota

hej.

ale dusznoooo...chyba cos popada...
my wrocilismy ze sklepu od rana biegalam...zaraz drzemka bo od 7 jestem na nogach...

madin super dzieciaczki :) slodziaki. no wlasnie moze bys tak podala fb jak masz :p
ayni pochwal sie co tam utworzylas :)

a co do spania z dzieciaczkami to ja sie lepiej nie wypowiadam haha...ja spie z dwojka a z moim K okazjonalnie hahah :) nie umie sie odzwyczaic od nich i nawet jak poloze sie z K to o 1 czy 2 lece do maluchow mimo ze sie nie budza w nocy ale tak sie nauczylam jak w pl K pracowal w delegacji i zawsze bralam Kacpra do siebie do lozka i teraz maluchy spia razem w lozku a ja wchodze miedzy nich hahah :) wiec ja dopiero wstaje polamana bo spie jak sardynka :)

Dziewczyny tak szczerze to ja nie mam fb. Wiem wiem że teraz wszyscy go mają i rzadko spotyka sie osoby które nie mają tam konta. No właśnie ja jestem jedną z osób które nie należą do społeczności facebooka.

Ayni udanej rocznicy ślubu życze!!!!!!!!!!!Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!

Od jakiegos tygodnia mam okropny nastrój.......mój Ł coś przebakuje że chyba mam depresje...ja to udana jestem. Taka życiowa maruda jestem.....ale nie mam zamiaru udawać, że tryskam dobrym humorem tylko po to, żeby kogoś zadowolić.....

U Emki wszystko ok. Po ostatnim szczepieniu bylo troche przebojow, ale juz jest dobrze, trwalo to jakies pol dnia i nocke.
Caly czas ma 8 zabkow. Widac, ze niedlugo beda czworeczki, ale to juz tak od jakiegos czasu, dziasla puchna jak balony hehe
Wszedzie wstaje, juz tylko w pionie ciagle, ostatnio zaczela sie puszczac i robi kroczki miedzy nami jak widzi, ze drugie ja zlapie. Sama jeszcze sie boi. Moze i dobrze bo przynajmniej nie ma odruchow kaskaderskich:-D
Spi tylko u siebie w pokoiku, w lozeczku i nawet nie probuje jej brac do nas bo jeszcze jej sie spodoba hehe. W sumie to jestesmy chyba pewnego rodzaju szczesciarzami, bo ona nigdy nie miala problemow ze spaniem. Od dluzszego czasu zasypia po 19, budzi sie ok 5 na butle i dalej drzemie do 8, 9 :-) Grzecznadziewuszka.
Ostatnio troche pokazuje pazurki. Probuje wymuszac placzem. Jak sie jej na cos nie pozwoli to zalamana i wpada w jakis amok, ale damy rade, mam tez potrafi postawic na swoim :-)

Ayni wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

Fajne te Wasze dzieciaczki mamuski :tak:

Wiecie co tak sie zastanawiam co taki moderator wlasciwie robi, oprocz czytania i pilnowania porzadku? Tak powaznie to niewiem. Jesli jest konieczny to moge nim zostac, i tak czytam codziennie, nawet jak nie pisze, nie chcemy podobnych "Hagusiow" wiecej hahahha

Ostatnia edycja:
Hej( wykrzynik mi nie dziala)
Ayni pierwsza rocznica ulala gefeliciteerd(wykrzynik) ciekawe czy Twoj eMek tez sie tak postara z prezentem ;-)
Milka odrazna,sama sie zglosilas brawo,oddaje moj glos na Ciebie(wykrzynik :-D)
Madi przeslicze dzieci,urode Sofika to pewnie ma po mamie?
Berni fajnie,ze Aleks krowie mleko pije .Moja Marta niechce,niesmakuje jej to nie wciskam.Pije 4 i jest ok.A jak przechodzilas z 3 na 4 to odrazu czy stopniowo?Bo czasem jak odrazu to moze byc szok dla brzuszka,ja zawsze przy przechodzeniu na inne mleko codziennie wymienialam jjedna lyzke starego na nowe az wszystkie sie wymienily:tak:zawsze bylo ok.

U nas nocki zawsze tragedyja z Zuzia,Marta moze przespac cala az do 8 niekiedy a tamta to wrzaski ciagle ,dzis 2 h w nocy bajki ogladala :baffled: a jak zachcialo jej sie spac to pokazala palcem na drzwi i powiedziala NYNY.Spytalam jej: chcesz isc spac?powiedziala Taaa i kiwnela glowa to zanioslam ja do jej lozka,przytulila knufla a ja wyszlam i zasnela...:confused: nie ogarniam(wykrzyknik)

Ostatnia edycja:
reklama
marzenka no to masz nieciekawie z tym spaniem, ja tam w sumie połamana nie jestem bo mamy duże łozko, ale nie śpie dobrze bo ciagle mam właczona czujke , a dwa ze albo sie budze bo smoczek pod zebrami albo noga pod plecami i tak ciagle coś hehehe

dziewczyny dostalam dzisiaj tą slynną gazetke z kuponami lekker in het leven, aż 3 kupony na pampersy

Robale z całym szacunkiem, ale nie wiem kiedy ostatni raz napisałaś post na forum i w ogole Ciebie tu ostatnio nie ma a pierwsza wyrywasz sie do głosowania hehehe niech sie wypowiadają osoby ktore uczestniczą w życiu tego forum a nie jak Filip z konopii

Do góry