A ja leżę chora, dobrze że mąż jest to L się zajumuje . Miałam katar i z tego zeszło mi na zatoki chyba, bolą oczy,głowa policzki itd. Jak myślicie jak mi nie przejdzie iść do huisarts w poniedziałek,przyjmie mnie z takim czymś?
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
aniahaven
necia jaknajbardziej Cie przyjmie i powinnaś dostać antybiotyk.... powiedz ze juz nic nie pomaga i masz potworne bóle głowy ,
necia jaknajbardziej Cie przyjmie i powinnaś dostać antybiotyk.... powiedz ze juz nic nie pomaga i masz potworne bóle głowy ,
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Astrid tak mi powiedzialy dziewczyny, ktore tam tez sa/ byly. Ale asz racje nie ogarniam tego
Na słuchaniu, tego, co kto tam sobie zrozumiał, za daleko się nie zajedzie. Życzę zdrowia i wydębienia od lekarza antybiotyku.
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
A ja dzis wieczorem zaliczylam juz HApost z Zuzia! Baba przez tel pol godziny mnie maglowala,radzila sie lekarza w koncu kazala przyjechac.Malej dzis migdaly napuchly jak banie,taka ma gruba szyje ze az szok Lekarka nic specjalnego nie znalazla,wiadomo jak to w NL wszystko jest 'jakis wirus albo bakteria' i pewnie kazala by czekac az samo przejdzie ale to ogromna opuchlizna nie dawala jesj spokoju.Patrzyla,dotykala i dlugo sie wachala w koncu przepisala antybiotyk na 7 dni a po 4 na kontrole do HA ,zeby zobaczyl jak opuchlizna schodzi.Jestem zadowolona z takiego przebiegu sprawy i ze spokojem polozylam teraz mala spac.Duzo sie naczytalam,jak dzieci maja przy mocno opuchnietych migdalach problemy z oddychaniem w nocy,pewnie nie bede spac tylko nasluchiwac jak oddycha.Mam nadzieje,ze ten antybiotyk szybko pomoze!
Dzień dobry wszystkim...
chciałam wam tylko napisać że po konsultacji z administratorem postanowiłam zrezygnować z moderowania waszego forum, w razie jakiś problemów proszę się kontaktować bezpośrednio z nim!
życzę wam wszystkiego dobrego!
Powodzenia!!!
Ania a ty masz uprawnienia na caly dzial Mamy z Holandii, tak? Czy z calego dzialu rezygnujesz? Moze lepiej by bylo ,zeby tu ktos jednak moderowal to forum,bo nigdy nie wiadomo kiedy to nasz twor 2w1 wyskoczy spowrotem i zacznie tu siac ferment?
Moze zatem rzucicie dziewczyny kandydature na nowa moderatorke? Albo ktoras sie zglosi na ochotnika?
Kasia , bo my kobity jestesmy silniejsze niz faceci ja sie wlasnie w tym Ramadanie utwierdzam, bo moj to marudzi i mnie podziwia , ze daje rade bez marudzenia, gadania o jedzeniu, kiedy ja chetnie siedze w kuchni i cos tworze, a on przedwczoraj niestety polegl i przez to ma teraz jeden dzien postu do odrobienia. A ja juz przywyklam do wczesnego sniadania i poznej kolacji, glodna nie jestem, czas mi szybko leci, znajduje sobie zajecia i jestem chociaz ogarnieta w porzadkach w calym domu, nawet za trawki sie moglam wziac miedzy kaflami, wiec poki co mi sluzy
Od dzis mam brata w domu i mi bedzie pomagal. Wlasnie zmazal odcisniete male raczki z telewizora oczywiscie upackane ciasteczkiem.
Wspolczuje kolejnych chwil grozy, ale dobrze, ze staneli na wysokosci zadania. Od czego te migdaly? Stan zapalny?
Iskierko gratuluje , tozto pierwsze kroki w doroslosc,a tak powaznie,to rozumiem Twoje refleksje, ja bardzo emocjonalnie podchodze do faktu, ze moje dziecko staje sie coraz samodzielne.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Mamo ZiM no niestety tak jest przy opuchniętych migdałach , zwłaszcza ze dzieci maja małe gardełka wiec mniej miejsca .... ale głowa do góry , antybiotyk działa juz od pierwszej dawki wiec napewno gorzej nie bedzie, wiec jak do teraz nie miała problemu z oddychaniem to raczej juz nie bedzie dużo zdrówka dla Zuzi
no jak z takimi migdałami by nei dali antybiotyku to to już by chyba był samobój dla tej pani HA hehehehe
Ayni oo widzisz a Ty znowu masz pomoc
no jak z takimi migdałami by nei dali antybiotyku to to już by chyba był samobój dla tej pani HA hehehehe
Ayni oo widzisz a Ty znowu masz pomoc
Agss
Kasia oby Zuzi szybko przeszło ! Biedna Mała...
A mojemu dziecku dzisiaj coś się stało. Tylko u mnie chciała siedzieć. Wziął ją dziadek, babcia czy nawet tata - ryk na całe miasto
Ayni kobieto szalejesz Ja bym się musiała zmotywować i zabrać za jakieś porządki...
A mojemu dziecku dzisiaj coś się stało. Tylko u mnie chciała siedzieć. Wziął ją dziadek, babcia czy nawet tata - ryk na całe miasto
Ayni kobieto szalejesz Ja bym się musiała zmotywować i zabrać za jakieś porządki...
A ja dzis wieczorem zaliczylam juz HApost z Zuzia! Baba przez tel pol godziny mnie maglowala,radzila sie lekarza w koncu kazala przyjechac.Malej dzis migdaly napuchly jak banie,taka ma gruba szyje ze az szok Lekarka nic specjalnego nie znalazla,wiadomo jak to w NL wszystko jest 'jakis wirus albo bakteria' i pewnie kazala by czekac az samo przejdzie ale to ogromna opuchlizna nie dawala jesj spokoju.Patrzyla,dotykala i dlugo sie wachala w koncu przepisala antybiotyk na 7 dni a po 4 na kontrole do HA ,zeby zobaczyl jak opuchlizna schodzi.Jestem zadowolona z takiego przebiegu sprawy i ze spokojem polozylam teraz mala spac.Duzo sie naczytalam,jak dzieci maja przy mocno opuchnietych migdalach problemy z oddychaniem w nocy,pewnie nie bede spac tylko nasluchiwac jak oddycha.Mam nadzieje,ze ten antybiotyk szybko pomoze!
Mamo a to nie węzły jej spuchły? W każdym badz razie jak macie antybiotyk to już sie nie bój. Nie powinno juz byc gorzej a tylko lepiej
19marzenka88
Mamo szybkiego powrotu do zdrowia Zuzi,mam nadzieje ze antybiotyk zadziala szybko tak jak Madzia mowi od pierwszej dawki.
Ayni ty podczas tego Ramadanu odpisujesz caly dom na picus glancus no i wytrwalosci dalej
Madzia no my wlasnie teraz chcemy sobie sprawic rowerki z siedzonkami dla maluchow musimy czegos poszukac
U mnie juz cisza i spokoj...kolacja zjedzona zaraz do lozeczka grzecznie...dobranoc
Ayni ty podczas tego Ramadanu odpisujesz caly dom na picus glancus no i wytrwalosci dalej
Madzia no my wlasnie teraz chcemy sobie sprawic rowerki z siedzonkami dla maluchow musimy czegos poszukac
U mnie juz cisza i spokoj...kolacja zjedzona zaraz do lozeczka grzecznie...dobranoc
reklama
Iskierka71
No ja to teraz chyba faktycznie na nlocną zmiane sie zapiszę Nowego lapka narazie nie kupię, bo nie bardzo moge a komputer syna dostępny jest po 22.00. Olivia coraz później zasypia, więc i ja coraz póżniej docieram na swoje konta i fora.
A tak na marginesie - moze znacie jakiego specjalistę-komputerowca, ktory pdjąłbysie obejrzenia i ewentualnej naprawy mojego lapka???
Aniu, nie bardzo rozumiem, co znaczą słowa "waszego forum".... przecież to forum dla wszystkich. Nie ma podziału na NASZE i WASZE...
Przykro, że rezygnujesz. Mam nadzieję że nie znikniesz calkowicie z forum jak Sencilla...
Pozdrowionka
Olivcia już coraz chętniej sama stoi łapiąc smiesznie rownowagę i coraz częsciej probuje stawiać samodzielne kroczki. Jednak na czworakach wciąż jej łatwiej i szybciej...
A tak na marginesie - moze znacie jakiego specjalistę-komputerowca, ktory pdjąłbysie obejrzenia i ewentualnej naprawy mojego lapka???
Dzień dobry wszystkim...
chciałam wam tylko napisać że po konsultacji z administratorem postanowiłam zrezygnować z moderowania waszego forum, w razie jakiś problemów proszę się kontaktować bezpośrednio z nim!
życzę wam wszystkiego dobrego!
Powodzenia!!!
Aniu, nie bardzo rozumiem, co znaczą słowa "waszego forum".... przecież to forum dla wszystkich. Nie ma podziału na NASZE i WASZE...
Przykro, że rezygnujesz. Mam nadzieję że nie znikniesz calkowicie z forum jak Sencilla...
Pozdrowionka
Olivcia już coraz chętniej sama stoi łapiąc smiesznie rownowagę i coraz częsciej probuje stawiać samodzielne kroczki. Jednak na czworakach wciąż jej łatwiej i szybciej...
Podziel się: