reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oo no to cala gromada!!! fajnie! choc ja to chyba zostane przy jednym dziecku:-D no ewentualnie jak Omi wyrosnie troche to pomyslimy nad braciszkiem/siostrzyczka, ale poki co to napewno nie :-)

reklama
Astrid dobrze Ci podpowiada :tak:
Ann takie duze chlopaki,jeszcze dziewczynki do tego,bedzie mial kto malenstwo bawic :-)

Dzisaj taki druk na forum,niemam jak odejsc od lapka:-D a tu szykowac graty trzeba ,odprasowac wszytsko.Chyba pojde na pieszo do szpitala ,moze sie ZM zdrzemna dluzej,bo w porze ich spania mamy wizyte.:baffled:

Astrid dobrze Ci podpowiada :tak:
Ann takie duze chlopaki,jeszcze dziewczynki do tego,bedzie mial kto malenstwo bawic :-)

Dzisaj taki druk na forum,niemam jak odejsc od lapka:-D a tu szykowac graty trzeba ,odprasowac wszytsko.Chyba pojde na pieszo do szpitala ,moze sie ZM zdrzemna dluzej,bo w porze ich spania mamy wizyte.:baffled:

Ach ta magia internetu :nerd:.

Czemu idziecie do szpitala? :szok:

Spokojnie nic sie nie dzieje! Tylko wizyta kontrolna u lekarza.Dziewczyny jako wczesniaki maja jeszcze co jakis czas kontrole u lekarza,wyglada to tak samo jak w CB tylko ze w szpitalu na odziale dzieciecym.

Moja mama pewnie ze mną też tyle chodziła :szok:.

Ann widzisz, dobrze, że wróciłaś :-D.

Właśnie od pani Poncyliusz w tvn sie dowiedziałam, że żyłam w patologii, bo moja mama jest samosia i za nas wszystko robiła i nam nie kazała sobie prać ani prasować. Jakoś na ludzi wyrosłam, pralkę umiem obsługiwać, odkurzacz, zmywarkę i inne sprzęty też.

Mamo no druk druk :-) ja zaraz tez uciekam, bo siedze w biurze i czekaja na mnie papiery, a poki co to tylko leza na biurku i sie na mnie patrza :-):-):-)
Pogoda jest super!!

Sluchajcie, a co byscie powiedzialy na jakies spotkanie forumowiczek? tylko pewnie nie wszystkie by dojechaly.. Ja proponuje cos fajnego gdzie dzieci byly by zajete a mamy by mogly sie poznac ;-) Moze jak sie ociepli to zoo w rotterdamie?

reklama
Do góry