reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hej wam :-)
wpadlam na chwile, ale widze temat narzekania na tapecie!! ja tez czesto na mojego narzekam, bo mi przylazi po pracy do domu i czasem po jakiejs akcji jest nabuzowany przez co temperatura w domu rosnie:angry::crazy: no ale go rozumiem, bo sama czasem po rozprawie w sadzie mam nerwy i ciezko to wszystko zostawic za drzwami mieszkania...

U nas wyszedl pierwszy zabek, ale kompletnie bezobjawowo, mam nadzieje, ze wszystkie tak beda wychodzic :-)

Agss gratulacje z okazji narodzin malej rozowiutkiej nowej forumowiczki :happy: niech wraca szybko do domu, chowa sie zdrowo i rosnie rosnie rosnie duza! :**

Ja sie pochwale, bo bylam z TheHague i jej znajomymi w sobote na imprezie, pierwszej od 2 lat chyba :-) a niby adwokatowi nie przystoi:-p:-p czasami trzeba sie wyszalec :-) dobrze ze nikt nie widzial ha ha :-D maz to byl w pogotowiu, caly czas lezeli kolo siebie z telefonem i posylal mi wiadomosci czy wszystko ok, myslalam, ze zaraz sie rozlacze calkowicie z linii i potem mu powiem ze nie bylo zasiegu :-D no faktycznie ci faceci sa strasznie denerwujacy czasami!!

No wlasnie, napisalam maz, bo, znowu sie wam pochwale, 2 marca w koncu biezemy slub :-) ja juz ulozylam plan podrozy poslubnej, zastanawiam sie tylko jak Naomka to zniesie :confused: bo bedziemy 2 miesiace poza domem:szok: czuje ze bedzie hardcore'owa wyprawa z niezlymi przygodami:zawstydzona/y::-D

nana kochana moja, nie martw sie, trzepnij mezem (ale psychicznie ;-)) i niech zacznie w koncu myslec, co on sobie wyobraza :confused:

Karola, moj ma jeszcze 9 lat do 40, mowisz ze W KONCU dorosnie, ze 40 to taka magiczna granica, wiek cudow? :-D no to czekam z utesknieniem:-D

reklama
Dzieki ,dzieki wy to wiecie jak czlowieka na duchu podniesc.No nie klocic sie ,nie brac do siebie bardzo prosze;-)
Tak pozatym to nigdy nie wolno o sobie zle myslec bo to pierwszy krok do tego by inni zaczeli naprawde o nas zle myslec.
KAROLA mam nadziej ze moj po 40 to nie zmieni sie jak jego brat bo to dopiero bedzie tragedia:-D:szok:

PS.ja tez bardzo zaluje ze nie bylam tu z wami kiedy rodzil sie Tymek ,bylam sama( z mezem) nie mialam wsparcia a bardzo by sie pzrydalo ,moze za drugim razem sie uda.
ALEXIA GRATULACJE !!!

Czesc damki, ja was caly dzien podczytywalam, ale nie zdazylam napisac nic, bo korzystalismy z pieknej pogody poza domem. Bylismy nad morzem, troche wywialo, no, ale trzeba hartowac po holendersku ;-) Z innych niusow z serii intymno- kobiecych w koncu dostalam okres po uwaga 1,5 roku ! Czyli juz jestem normalna i nic sobie nie wkrecam. W necie sie naczytalam ze w Polsce to trzeba wywolywac, cuda wianki, juz myslalam ze bede musiala zawitac do HA albo po test :-D chociaz zabezpieczona, ale wiadomo, 100% nie istnieje.

Astrid - ja to z TLC nietrawie niektorych programow, to chyba dla jakis bezmozgow, np I didn't Know I was pregnant albo Toddlers & Tiaras. No brak slow. Po pierwsze jak sie mozna o ciazy dowiedziec w momencie porodu, a w tym drugim jak mozna malutka dziewczynke mala tak oszpecic opalaczem natryskowym, sztucznymi wlosami, plastikowymi zebami i pozwolic zeby paradowala w bikini przed jury i telewizja.... Ze Ci rodzice sie nie boja, ze jakis pedo czy inny zwyrol sobie dziecka nie upatrzy... :wściekła/y:

Ja jestem baardzo ucieszona bo dzisiaj rozmawiałam z lekarzem i jak nic szalonego się nie stanie to w piątek Jasmine może wyjść do domu :) Ja muszę jutro na noc zostać w szpitalu, żeby się oswoić. Dostałam receptę na proszek, który zwiększy kaloryczność mleka, musiałam zamówić w aptece. Nawet nie wiecie jak się cieszę.
Po 10 dniach a mówili o 5 tygodniach...

Ano widzisz moja droga, mowilam, lekarze swoje, zycie swoje , trzeba zawsze miec dwie karty w kieszeni, dobra i zla, a zycie i dzieci potrafia zaskakiwac. Jasmine to sterke meid , od razu widac, wiec nie moglo byc inaczej. Pewnie nie mozesz sie doczekac, az bedziecie sie przytulac do bolu. No i super, ze mleczko masz, napewno jej duzo pomoze.

Ja zmykam spac.

Hej,coz za wspaniale wiesci Agss gratuluje Kruszynki i zycze Wam duzo zdrowka i sily:-) a jak Ty sie czujesz fizycznie?

U nas pierwszy w zyciu katar u Nadki zazegnany,zakonczylo sie na antybiotyku bo po radach HA ze wystarcza kropelki zaczelo cos na pluckach szumiec,ale dzieki Bogu juz dobrze, bo strachu sie najadlam mnostwo.:no:
Ale to chyba uroki zlobka:wściekła/y:
Nadunia raczkuje wpaniale i staje przy czy sie da ale nozki sie jszcze chwieja,a poza tym uwielbia swojego Tatusia(az bylam troszke zazdrosna):szok:
Nauczyla sie mowic TATA a czekalam na MAMA;-),tak,kaka,i cos w rodzaju mam- moze przerodzi sie w mAMA.
IJuz to mowilam 100 razy ale powiem jeszcze uuuuuwieeeeelbiaaam MOJA CORKE.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie. Dobrej nocy.

Ayni a ja okresu jeszcze nie mialam

Ostatnia edycja:
Też uważam że nie ma się o co kłócić. Dystans to jest to :)
Alexja gratulacje!
Doris dziękuje ja się czuję już b. dobrze, muszę sama sobie przypominać że jednak nie powinnam tak biegać (;
I przy okazji nasz Jasmine na drugie imię ma Nadia :-D

Ayni ano mówiłyście ale wiadomo jak jest... logika w pewnych sprawach jest po prostu out.
Co do TLC też zastanawiam się jak można nie wiedzieć o ciąży...a co do tych małych miss... to już zupełna tragedia.

Nie wiem czy coś jeszcze miałam pisać (;

Przy okazji mam siniaka na pół ręki po wenflonie. Położna zaszalała nie powiem.
No nic teraz byle do 12.00 (jak ja kocham czekać... a nie śpię już od 5.00)

Alexja gratuluje podjetej decyzji:tak:Ale ci dobrze ,takie wakacje:tak:
Agss wyspij sie kochana bo pozniej juz czasu nie bedzie:baffled:
Ayni hartuj malego :tak:

Milenka zaszalala pospala 20 min:baffled::no:

No to super Agsiu,ja tez sie zapominalam i czasem zaszalalam czego skutki odczuwalam wieczorem,no ale ja po tym vacuum to uwierz mi nieciekawie "tam"mialam;). Ja dzisiaj wolne wiec sie obijam jeszcze nic nie zrobilam oproxz wstawienia prania. A o obiedzie nawet nie pomyslalam. Widzialam ze Mamuski ostro cwicza nawet jest nowy watek:) Wspieram Was duchowo;)

hejka

mi dzxis dzien zlecial mega szybko, sprzatanie,sklep,szkola,gotowanie,pranie itp

ach a dzis zrobilam sobie golabki (miesko z warzywkami), normalnie pycha, 5 wcielam a zostalo jeszcze 8:-)
Alexja lol podroz poslubna, super a po za tym gratulacje:-)
Karola moja od dluzszego czasu sypia juz raz dziennie po 2/2,5h, czasami padam ze zmeczenia bo trzeba ja zabawiac, bo juz wszystko sie znudzilo:nerd:, a kiedys spala 3*20 min:-D, wiec w sumie nie wiem co lepsze:dry:

jeszcze cos mialam napisac............ale zapomnialam, :-)

reklama
No jestem i ja.
Jakos wstyd mi bylo dzis tu sie pokazywac po wczorajszym.Nie mam absolutnie zadnego wytlumaczenia na moje zachowanie.Zylka mi pekla i poszlooooo....Zawsze cos sie na forum dzieje,chociaz raz ja narobilam.:-D Wszystkich Was przepraszam ,ze byliscie tego swiadkami.Glownie Madziula Tobie naleza sie przeprosiny,mam nadzieje sie nie gniewasz.

A jesli chodzi o nazywanie siebie zalosna,to ja tak lubie ...codziennie nazywac sie inaczej.Wczoraj zalosna,dzis niezrownowazona.Plus codzienny pakiet brzydka,gruba,glupia:-D Takie mam odchyly :baffled:

Wczoraj poszlam za przykladem NANY i tez pogdalam z mezem.Rozwodu nie bedzie i wyprowadzki tez.:-D

Alexja gratulacje. Ech slub...uwielbiam...tzn uwielbiam ogladac sukienki slubne:-D Pochwal sie swoja jak bedzie okazja!
Ja mojej jeszcze nie sprzedalam,nie ma chetnych:baffled: Raz wystawilam ja na Martplaats to napisala do mnie babka,ktora chciala ja kupic dla swojego syna :szok: ktory lubi sie przebierac za kobiete i zeni sie z laska,ktora to akcepuje.Tylko nie napisala w co panna bedzie ubrana:-DMoze garnitur,skoro pan mlody w kiecce:-D W koncu i tak jej nie sprzedalam ,bo akurat \Zuzia trafila do szpitala i nie w glowie mi bylo sprzedawanie a potem juz nie byli zainteresowani.

Agss co tam,jak tam??

Do góry