reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

RObale a czasem i tak, ale czasem i uczciwi po dupie dostaja za to ze sa uczciwi..... hehe

własnie wrociłysmy... dotlenione.... ahhhh pora na nic nierobienie :)

reklama
Hej.
Ja też już w domu, dzisiaj o 14 wróciłam... Jasmine przenieśli do wiegje ale ma podejrzewają żółtaczkę więc może będzie musiała wrócić do inkubatora i pod lampy. Niestety...
A dzisiaj pierwszy raz była kąpana :)
No i nasz szpital ma opcję baby in beeld, mogę sobie podglądać Małą przez neta.

Agss super:* teraz to takie dogodności że szok!!!! dzieciątko podglądać , co za luksusy :)

moja też miała mocną żółtaczke ale na szczescie nie przeszło granicy i nie musiała jechac pod lampy ale prawie prawie....

Agss nie ma to jak w domu! Oby JAsmine szybko dolaczyla.
Moze beda lampy a moze nie,badzmy dobrej mysli ,ze jednak nie!
My kapalismy dopiero po 2 tygodniach gdzies...a baby webcam tez byl,ja mialam nad lozkiem w szpitalu telewizor i tam moglam podgladac dzieci i of kors w domu przez neta!Super sprawa te kamerki,nawet dalismy haslo i login rodzince w Pl i oni tez ogladali ale na zmiane,bo obraz szedl tylko do jednego usera.

U nas od dwoch dni tragedyja!!! Zalozylismy bramke i ZiM nie moga wchodzic do kuchni.Klecza pod tymi szczeblami ,szarpia i rycza ,bo chca do kuchni wejsc...:crazy:

Agss, glowa do góry, moja miała duza żółtaczkę przez co ciągle przekładali jej wyjście do domu no i ciągle spala przez co jedzenie podawali jej sonda a mimo to do lamp nie położyli :) i kamerkę też miałam, ale niestety działała tylko w szpitalu :/ także oglądałam Ja tylko dwa dni, ale zdjęcie pamiątkowe w tv szpitalnym ma i to niejedno :) w końcu w PL taka technika będzie może za 10 lat wiec jest co pokazywać :p

Witam sie po pracy :eek:
AGSS My tez mielismy kamerke i moglismy podgladac Tymusia.Tez mial zoltaczke ale lekka i nie trzeba bylo lamp.Cos czuje ze za niedlogo twoja mala bedzie z toba w domku.Napewno nie bedzie tam tak dlugo jak na poczatku mowili.Poki co odpoczywaj po porodzie bo jak mala bedzie juz z toba to nie licz na przespana nocke:laugh2:No ale chyba nie mozesz sie tego doczekac:tak:
Dobrej nocki dziewczeta.

Co tam,jak tam?
Ja wyspana, wypoczeta, zadowolona,niech to tylko jeszcze wiosna przyjdzie, to bedziemy szalec.

Adas wczoraj wlepial oczka w sarenki, mewy i kaczki, byl bardzo zdziwiony, ze poza naszym kotem istnieja inne futrzaki.

A tu co taka cisza? Smuty walicie ? :-)

hejka laski
az zyc sie chce, slonko:-)

mamozm ty to masz ciekawie z laskami hihihih

ja chalpke ogarnelam, pozmywalam, ugotowalam obiadek, 2 pranka powiesilam, jedno poskladalam i mam 5 min dla siebie:-)

normalnie wiecie jak sie wkurzylam, co miesiac z konta sciagaja mi za neta a ciagle przychodza jakies ponaglenia i dzis siasdlam i wszystko spr i te debile naciagneli juz nas na 134e, musze do ksiegowej zajechac niech dzwoni, no debile normalnie, burdel maja i tyle, a.............
jeszcze z kober rachunek przyszedl na 416e zkad oni to wzieli z kosmosu czy co tez trzeba wyjasnic:nerd::no:

no lece bo bobo sie budzi, jedzonko i spacerek za chwilke:-)

My tez ostro spacerujemy!Dzis 2h ,nogi mam w D. Wczoraj w kinderboederij byly pierwsze proby karmienia sarenek i kozek ...hmmm...:-D najpierw chlebek do swojej buzi a potem dopiero z mamy pomoca dla kozy...byl strach a potem smiech.Zuzia no problem a Marta jak jej koza chleb z reki wyjadla to sie wkur*** nawrzeszczala na nia po swojemu i walnela w pysk :-D Potem gonily koguta,dobrze ,ze mialam kolezanke do pomocy:tak:

Ewela moze jutro cos wypijemy?? Drynde z rana do Cie.
Tez robie obiadek ale mam ochote na ciasto ale zapomnialam kupic cukru i proszku do pieczenia nie bylo:dry:

AGSS jakies newsy od Jasmine?? Czekamy na wiesci.Caluski dla malenkiej od e-ciotki Kasi.

reklama
ewelinka , zrob screenshot (zrzut ekranu) wszystkich wyciagow i wyslij na obsluge klienta , po co ksiegowej placic :-)
nam w grudni przyszedl list z RWD czy jak im tam, ze motor nie ubezpieczony i ze nam naloza kare 300 eur , ja juz malo co w konwulsje nie wpadlam, ubezpieczyciel nie ma w ogole infolinii bo to ubezpieczalnia taka przez internet i mysle, no pieknie 300 eur nie nasze. Oczywiscie RWD nie chce zielonej karty tylko verklaring od ubezpieczyciela. Wiec my maila piszemy, i okazalo sie ze blad byl na stronie i pomylkowo ubezpieczylismy motor od 2014 roku :-D na szczescie ubezpieczyciel sam sie skontaktowal z nadzorem i zlikwidowali ta smieszna kare... Ale tu trzeba wszystkiego pilnowac.

Ja mam kartke na tablicy korkowej co i kiedy pobieraja i skreslam, czy juz pobrali , sprawdzam na internetbanking czy wszystko wporzo stoi. Bo jak sie raz juz czlowiek wkopie w incasso to juz pozniej w sandalach caly rok bedzie chodzil . :baffled:

Do góry