reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Też widziałam fotkę. Śliczna panienka :tak::tak::tak: i ma piękne imię. Kojarzy mi się z
Yhst-83050632044193_2168_298840302.jpg

reklama
Hejka

Haa zagladnelam na fb a tam niespodzianka , mala Jasmine :) od razu tu wlazlam ;)
Agss jeszcze raz gratulacje :)

Wczoraj ogladalam ta nowa bajke Zambezia ;) fajna...

Z bajek to ostatnio oglądałam najnowszy Madagaskar :-D, bardzo mi się podobał, szczególnie Tygrys-Rosjanin haha. A tak poza tym to...
[video=youtube;6arVPoiU2WQ]http://www.youtube.com/watch?v=6arVPoiU2WQ[/video]

Czy któraś z koleżanek byłaby tak miła i podlinkowała mi na pw profil Agss na FB???Też chcę zobaczyć małą Jasmine:tak:Alvast bedankt!!!
Luknę z profilu mego małżonka.

AGSS serdeczne gratulacje od cioci nany.Sliczne imie.Szybko poszlo.Teraz bedzie juz tylko lepiej.Ja tez spac nie moglam i przezywalam ,ze nie mam synka przy sobie.Najgorzej to juz bylo jak nie pozwolili mi wstac z lozka bo mialam wysokie cisnienie.Zobaczysz nim sie obejzysz bedzieci w domku.No ale niespodziewajke nam sprawilas.Ucaluj malenka Jasmin:happy:

Nana dzięki:* mnie dopada małe zwątpienie bo niestety Mała ma problem z oddychaniem jak głęboko śpi... Jak jeszcze raz jej się zdarzy to będą jej leki podawać. No i lekarka powiedziała że muszę się liczyć że 4-5 tyg musi zostać... To dopiero masakra iść do domu bez dziecka...
No i na razie próba druga przystawiania do piersi całkiem się fiaskiem skończyła
No. Wyrzalilam się...

reklama
Do góry