reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Hejka
Haa zagladnelam na fb a tam niespodzianka , mala Jasmine od razu tu wlazlam
Agss jeszcze raz gratulacje
Wczoraj ogladalam ta nowa bajke Zambezia fajna...
Haa zagladnelam na fb a tam niespodzianka , mala Jasmine od razu tu wlazlam
Agss jeszcze raz gratulacje
Wczoraj ogladalam ta nowa bajke Zambezia fajna...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Z bajek to ostatnio oglądałam najnowszy Madagaskar , bardzo mi się podobał, szczególnie Tygrys-Rosjanin haha. A tak poza tym to...
[video=youtube;6arVPoiU2WQ]http://www.youtube.com/watch?v=6arVPoiU2WQ[/video]
[video=youtube;6arVPoiU2WQ]http://www.youtube.com/watch?v=6arVPoiU2WQ[/video]
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Czy któraś z koleżanek byłaby tak miła i podlinkowała mi na pw profil Agss na FB???Też chcę zobaczyć małą JasmineAlvast bedankt!!!
Luknę z profilu mego małżonka.
Luknę z profilu mego małżonka.
JustynaNL
No właśnie ja nie wiedziec czemu też nie mam agss w znajomych, chetnie wysle zaproszenie i ogladne Mala Ksiezniczke tylko proszę o priva
MamaZuzi&Marty
Mam i ja juz konto na fb.Wszystko dla Jasmine!!!
Agss mala jest przecudna.Sliczna jak kwiatuszek!!
Agss mala jest przecudna.Sliczna jak kwiatuszek!!
nana19
AGSS serdeczne gratulacje od cioci nany.Sliczne imie.Szybko poszlo.Teraz bedzie juz tylko lepiej.Ja tez spac nie moglam i przezywalam ,ze nie mam synka przy sobie.Najgorzej to juz bylo jak nie pozwolili mi wstac z lozka bo mialam wysokie cisnienie.Zobaczysz nim sie obejzysz bedzieci w domku.No ale niespodziewajke nam sprawilas.Ucaluj malenka Jasmin
Agss
Nana dzięki:* mnie dopada małe zwątpienie bo niestety Mała ma problem z oddychaniem jak głęboko śpi... Jak jeszcze raz jej się zdarzy to będą jej leki podawać. No i lekarka powiedziała że muszę się liczyć że 4-5 tyg musi zostać... To dopiero masakra iść do domu bez dziecka...
No i na razie próba druga przystawiania do piersi całkiem się fiaskiem skończyła
No. Wyrzalilam się...
No i na razie próba druga przystawiania do piersi całkiem się fiaskiem skończyła
No. Wyrzalilam się...
reklama
Robale
Agss będzie dobrze, trzymajcie się :*
Podziel się: