MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Agss lekarze kazdemu rodzicowi podaja duzo odleglejsza date,zeby nie robic nadzieji.Mi mowili conajmniej 7 tygodni a byly 4.Jak na intensywnej rozmawialam z innymi mamami to tez mowily jak dlugo jeszcze musza czekac a potem nagle sie okazywalo ,ze juz do domu biora dzidzie. Dziewczyna co ze mna na sali lezala urodzila w 36 tyg a maly wyszedl do domu w 38,takze jak mysle ze Jasmin tez tak ze 2 no moze max 2,5 tygodnia polezy.Wiem,ze chcialabys ja wziasc ze soba do domu jak Ty wyjdziesz...no ale sie nie da.
To okropny bol,serce peka ...nawet niechce tego wspominac,u nas to byla tragedia ,jeszcze nad ranem przed moim wyjsciem Zuzie reanimowali ,tak ryczlam na korytarzu...
Mleko to tez ciezka sprawa,szczegolnie jak masz taki stres.Do mnie nawet laktatiekundige przychodzila i nic nie pomogla.Ciezko jest ale trzeba oczyscic glowe,uspokoic sie i wyluzowac,wtedy mleczko poleci.Im wiecej bedziesz sie zamartwiac i stresowac tym mniej go bedzie.Ja pilam specjalnie herbatki,sciagalam nawet co 2 godziny,wstawalam w nocy zeby tez wiecej sciagnac i nicccc.Ciagle myslenie,ze dzieci sa w szpitalu spowodowalo blokade.To jest prawda co mowia,ze wszystko jest w naszych glowach...
Tylko spokoj moze nas uratowac...tego Ci zycze Agus,spokoju ,duzo spokoju...
Znowu sie rozpisalam Oszzzz ...
To okropny bol,serce peka ...nawet niechce tego wspominac,u nas to byla tragedia ,jeszcze nad ranem przed moim wyjsciem Zuzie reanimowali ,tak ryczlam na korytarzu...
Mleko to tez ciezka sprawa,szczegolnie jak masz taki stres.Do mnie nawet laktatiekundige przychodzila i nic nie pomogla.Ciezko jest ale trzeba oczyscic glowe,uspokoic sie i wyluzowac,wtedy mleczko poleci.Im wiecej bedziesz sie zamartwiac i stresowac tym mniej go bedzie.Ja pilam specjalnie herbatki,sciagalam nawet co 2 godziny,wstawalam w nocy zeby tez wiecej sciagnac i nicccc.Ciagle myslenie,ze dzieci sa w szpitalu spowodowalo blokade.To jest prawda co mowia,ze wszystko jest w naszych glowach...
Tylko spokoj moze nas uratowac...tego Ci zycze Agus,spokoju ,duzo spokoju...
Znowu sie rozpisalam Oszzzz ...