reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid super :), oby tak dalej :tak: z brzuszkami :), Miseczka C och jak ja bym chciała mieć takie jak Ty, a nie takie że szukając bluzki musżę patrzeć czy się w cyckach mieszczę a nie jak wyglądam.

Ja od paru dni, skaczę na skakance i też brzuszki :D, ale u mnie dziedziczne bycie przy kości, sterydy za młodego też swoje zrobiło ciekawa jestem czy coś dam radę zgubić. Czasem się znajomi a zwłaszcza rodzina śmieją ze mnie że jem jak ptaszek a tak wyglądam :-pMój M też ćwiczy ze mną i schudł 1 kl w parę dni a ja nic.

Ostatnia edycja:
reklama
oo widze, ze tu masowe metamorfozy i cwiczenia:-):-) ja jutro cisne do fryzjerki, w piatek pazury sobie zrobie, a w sobote ide na koncert troche sie odchamic :-)

Berni mi sie tez podobaja wlosy ombre, ale to dosc mocno niszczy wlosy (szczegolnie rozjasnianie koncowek) i chyba bylo by mi moich szkoda :-)

hejka

no a ja już drugi miesiac ide do fryzjera i zajsc nie moge grrrr

dzisiaj niepodzianka :) ścieki przyszły... do was tez?? tylko nie wiem czemu każa zapłacic juz do 31 marca a zawsze było do 31 maja...

Robale raz miałam isc to spadł snieg i mróz wiec nie chciało mi sie dreptać a potem sie dowiedziałam ze u tego fryzjera gdzie ja chciałam zaś inna fryzjerka , ktora podobno nie źle kroi..... wiec tak juz mi sie nie spieszyło.... ale jak w koncu bedzie ladna pogoda to moze si eprzejde:)

reklama
Oo i mi by się fryzjer przydał... moje włosy są w stanie masakrycznym... przede wszystkim im farbowania potrzeba ale jakoś wolę poczekać i po porodzie zafarbować. Jednak ta chemia... a bez amoniaku to już nie ta farba...

Do góry