reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Alexja zdrówka dla Nadii, moja też miała zapalenie ucha juz w 3 tyg i odrazu antybiotyk, lała jej sie ropka z uszka... na szczescie nie goraczkowała i nie bołało ją.... jakoś łagodnie to przeszła....

reklama
dziekuje wam. jest juz lepiej niz na poczatku, ale ciagle malo spi w dzien, w nocy sie budzi i placze.. oj mam nadzieje, ze juz w koncu przejdzie, bo ile moze trzymac :-(

ps. Madziulka, Naomi, nie Nadia :*

U nas wszyscy mieli zapalenie tchawicy...stąd te akcje z pogotowiem. Ja jeszcze noc przed wigilią zwracałam, jak kot :baffled:. Święta i w ogóle pobyt w PL uważam, za jakąś pomyłkę.

niestety taki okres okropny, my juz po 2 przeziebieniach.....

a co dzisiaj byłam w szoku to bania mała..... kupiłam na próbe słoiczek od 6 miesiaca ale risotto.. nie kupowałam jeszcze z mięskiem.... te słoiczki są duże wiec pomyslalam ze bedzie na 2 dni :) no i zanim sie obejrzałam to zobaczyłam dno słoiczka.... caluśki poszedl na raz .... OMG jak ona odziedziczyła apetyt po tatusiu to niedługo pojdziemy z torbami hahahahahaha

oj Alexja przepraszam, nie wiem co mi sie ubzdurało z Nadią.... własnie sie zastanawiam heh

Wiecie... mnie przerażają choroby dziecięce... aż się boje co będzie jak mi Mała zachoruje... chyba wpadnę w panikę. Ja mam nadzieję że mój będzie bardziej opanowany:-D

Alexja zdrówka dla Małej :)

Ayni pisac mozesz przeciez o czym chcesz, ale dlaczego uczepilas sie jednej osoby i caly czas prowokujesz jakies sytuacje, ktore na dobra sprawe nie sa potrzebne? i co do uczepienia sie, to niestety widac i az smierdzi na kilometr. to jest forum, po co psuc atmosfere?

Agss kochana nie martw sie, w koncu jestesmy (no Ty dopiero bedziesz :) ) mamami, i musimy przejsc wszystko

Wlasnie czytalam co ta okropna dzieciobojczyni wyszykowala swojej corce az sie plakac mi chce ,biedne dziecko.Naprawde nie jestem agresywna ale jej to bym cos zrobila jakby stala obo.Nie rozumiem jak matka moze tak planowac zabojstwo dziecka ,wykopac dolek i wymyslic to wszystko ,szokkkkkkkkk.

reklama
Agss gdybyś ty widziała jak ja panikowałam na poczatku... w weekend potrafiłam na spoed jechac..... heheheh
chodz nie powiem ostatnim razem mialam racje ze mnie zbywali a sie okazalo ze jednak z grypy sie zrobilo zapalenie płuc ale juz mam dystans.... najwazniejsze to mierzyć temparature i obserwowac....

Do góry