reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid a pytal ktos Ciebie o zainteresowanie praca:confused: byly dziewczyny ktore sie zglosily to pytam ktore bo mam dokumenty przygotowane:-D lol:-D

reklama
TheHague juz wie kto szukal pracy, nie wiem po co ta afera?

Ayni, obserwuje Twoje posty od pewnego czasu i widze, ze sie uczepilas jak rzep psiego ogona. A oficjalnie mozesz napisac do kogo ten burak i cham? Czy sie boisz?

Zapalenie ucha :( skumulowane z grypa :-(

Astrid nic sie nie stalo, poprostu nie ma sensu takie ocenianie z gory, ja niestety sama nie moge sie tym zajac :( i dziekujemy

Nie siedziałam ostatnio regularnie na forum, więc wydało mi się dziwne, że jedna osoba robi rekrutację a tu nagle ktoś trzeci tym zarządza. Nie wnikam w Wasze relacje ;). Powodzenia.

reklama
no bez powodu chyba by sobie nie wymyslila tego. ale ma moj atest hehe :-)
Nie wnikam ;-). Niewiele mnie już w życiu zdziwi, łącznie z akcjami w sieci. No, ale wyjaśnione, więc temat dla mnie skończony :D.

Niefajnie, że malutka chora. Moja była chora w PL. Stan podgorączkowy i smarkanie na kilometr. Bidulka się napłakała i wymęczyła. Potem na nas przeszło :baffled:.

Do góry