reklama
Alexja
Moeder <3
TheHague juz wie kto szukal pracy, nie wiem po co ta afera?
Ayni, obserwuje Twoje posty od pewnego czasu i widze, ze sie uczepilas jak rzep psiego ogona. A oficjalnie mozesz napisac do kogo ten burak i cham? Czy sie boisz?
Ayni, obserwuje Twoje posty od pewnego czasu i widze, ze sie uczepilas jak rzep psiego ogona. A oficjalnie mozesz napisac do kogo ten burak i cham? Czy sie boisz?
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Hague, sorry, źle przeczytałam posta. A i tak wydaje mi się, że takie sprawy powinna Alexja załatwiać, bo to ona oferuję pracę, a nie Ty ;-).
Alexja
Moeder <3
Astrid obecnie TheHague mi pomaga za stara pracownice, pozatym ja mam dziecko chore i ona sie wszystkim teraz zajmuje.
Astrid1987
A to przepraszam. Życzę zdrowia dla dziecka i powodzenia w szukaniu pracownika.Astrid obecnie TheHague mi pomaga za stara pracownice, pozatym ja mam dziecko chore i ona sie wszystkim teraz zajmuje.
bernadetkka
Fanka BB :)
Alexja a co z malutka? ze chora ?
Alexja
Moeder <3
Zapalenie ucha skumulowane z grypa :-(
Astrid nic sie nie stalo, poprostu nie ma sensu takie ocenianie z gory, ja niestety sama nie moge sie tym zajac i dziekujemy
Astrid nic sie nie stalo, poprostu nie ma sensu takie ocenianie z gory, ja niestety sama nie moge sie tym zajac i dziekujemy
Astrid1987
Nie siedziałam ostatnio regularnie na forum, więc wydało mi się dziwne, że jedna osoba robi rekrutację a tu nagle ktoś trzeci tym zarządza. Nie wnikam w Wasze relacje . Powodzenia.
Alexja
Moeder <3
no bez powodu chyba by sobie nie wymyslila tego. ale ma moj atest hehe :-)
reklama
Astrid1987
Nie wnikam ;-). Niewiele mnie już w życiu zdziwi, łącznie z akcjami w sieci. No, ale wyjaśnione, więc temat dla mnie skończony .no bez powodu chyba by sobie nie wymyslila tego. ale ma moj atest hehe :-)
Niefajnie, że malutka chora. Moja była chora w PL. Stan podgorączkowy i smarkanie na kilometr. Bidulka się napłakała i wymęczyła. Potem na nas przeszło .
Podziel się: