reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
HEjka

Iskierka to moja mała wazy kilo wiecej i ty juz sie do pampersów 3 przymierzasz??? pisałaś ostatnio ... bo my to jeszcze w dwojki sie zaopatrujemy... śliczna Olivia, wszystkie maluchy są śliczne :)

Mamo Z&M współczuje , w czwartek tez mialam grype zołądkowa , myslalam ze zdechne....

a ja dzisiaj byłam na fizjoterapii u takiej fajnej starszej holendery i ona mi powiedziała ze ma taką pacjentke która podobno ma box i bujaczka to oddania.... dała mi nr telefonu i jak sie okazało dostane box i bujaczek za darmo.... to jacyś starsi holendrzy chca sie poprostu pozbyć po wnuczku bo juz wyrósł, ale sie ciesze , a miałam zamiar kupowac box :)

Aż napatrzeć się nie mogę na te Wasze maluchy (;
Wszystkie są cudne *_* naprawdę już się naszej małej doczekać nie mogę (; (Justyna wysłałam Ci pw :) )

A u nas mój tż wymyślił imię dla naszej małej i uparł się na nie jak na mało co (on zazwyczaj ugodowy i mi ustępuje ale tym razem to chyba ja będę musiała ustąpić).
Cóż ja chciałam Laurę...
A on chce Jasmin.

Bo radośnie jest maluchom kiedyś mają pieluszke suchą ghehe

Agss mi też bardziej podoba się Jasmin niż Laura ;)

osz w morde, przepraszam że takie wielkie... nie wiem czemu mi takie wyszło...

Madziq to Ci się udało. Fajnie! Skąd wtmytrzasnelas ta bluzkę Martynki ? Kupiona w nl ?

Agss mi też wyslij private :D mi się oba imiona podobają i gdyby mój Adaś był dziewczynka to miał być właśnie Yasminka ;) może znajdziecie Jeszcze inne imię jest tyle pięknych imion ;)

Jutro przyjeżdża mój tato i bardzo się cieszę on uwielbia sprzątać a w tym okresie takie odwiedziny to strzał w 10-tke

Justyna bajeranckie foki ma twoja mala. Jakie pozy i opisy :D

a ja znów do tylu z czytaniem;/ Iskierka,Justyna, Kasia śliczne macie księżniczki:tak::-) i zawsze można super wystroić taką małą lalę:-D
Agss zobaczysz jak Ci szybko minie i też już małą będziesz tulić, a imiona jedno i drugie bardzo ładne:tak:

hmm nie wiem co jeszcze chcialam napisac;/

tyle posta bazgrolilam że znow mi dopisalyscie
Madziula ale Martynka ma uśmiech śliczny, jeju kiedy moj łobuz tak sie będzie uśmiechał

A ja też chce priv;(

Ostatnia edycja:
wiem, wiem że szybko mija, jeszcze niedawno z brzuchalkiem biegałam a teraz już moje maleństwo miesiąc ma prawie;-)

no i obiecane aktualne zdjęcie tylko nie mam jakoś na tym kompie mojego paczacza więc takie tylko na razie ka.jpg

Kallie i Madziula, cudne są Wasze pociechy (;
Martynka język pokazuje ^^
Ja wiem że szybko zleci no ale ja człowiek niecierpliwy jestem (;
Ayni to fakt że imion dla dziewczynek jest dużo, dlatego też cieszę się że dziewczynka (;

A mój tż już doszedł do siebie (że przeczucie go pomyliło i jednak nie będzie syna) i teraz wariuje, i cieszy się z córci :-D

reklama
Do góry