reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
A moj urzadzil sobie kolejna drzemke... spi i jeno oko ma lekko otawrte :D
to pewnie przez ta pogode...;/ szaro, buro... nic mi sie zas nie chce...

a tu usmiech dla e-ciotek:D na poprawe tego szrego dnia...
DSCF0679.jpg

Ostatnia edycja:
Juz wrocilam. Walkowali nas godzine. Ale wszystko dobrze, Adas duzo nie przybral przez ostatnie 2 tyg, bo 120 g ale podobno dlatego, ze urodzil sie juz wiekszy wiec nie musi szybko nadganiac. we wszystkich wykresach jest w srodkowej linii..

Astrid ja od porodu przeszlam jakas metamorfoze wewnetrzna i lubie juz jak wszystko jest posprzatane (nie na blysk, ale wsio na swoim miejscu) i teraz naczynia rzadko mi zalegaja i chetniej sprzatam niz w ciazy. Juz mysle o zmywarce, bo poki co ogarniam te sprawy, ale za pare mies jak zaczniemy urozmaicac diete i maly bedzie mniej spal w dzien to nie wiem czy bede miala czas na naczynka. Juz widzialam gdzie mozna w miaro tanio kupic i tego parownika o ktorym pisala mama Z & M tez chce kupic zanim maly zacznie opanonywac podloge. Mam nadzieje, ze sie wyrobie. :eek:

Agss no popatrz, czyli zle obstawialam! Ale fantastyczne wiesci, no i domyslam sie ze dzidzius tez sie prawidlowo rozwija wiec super, jak bedziesz miala wieksza chwile to napisz jak bylo na usg. Aleeeee Ci zazdroszcze tych rozowych ciuszkow ;-)

Kallie zapodaj fote terrorysty , dawno go nie widzialam. Pewnie sie juz troche zmienil na buzi.

Moj spi w wozku, moze sobie zdaze ugotowac cos... Co dzis jecie mamuski ?

Dzięki dziewczyny (;
My też obstawialiśmy źle ^^ tzn ja i tż (notabene zawiedziony tym że jego teoria była zła :p) bo moja rodzicielka od początku mówiła że bedzie dziewczynka (;
Na usg fajnie było, miła pani, zmierzyła główkę, parę ujęć 3d
Mała tańczyła, nogi prostowała, rozbudzona na maksa była (czyżby wpływ czekolady zjedzonej przed ? :D) a główkę łapkami zasłaniała (; Aż dziw że nic nie czuje :szok:

Berni super zdjęcie :) Mały jest śliczny (;

A tutaj zdjęcie naszej malutkie
jsam4196n.jpg

Berni ale Alex ucieszony:-D ja się już też nie mogę doczekać takich prawdziwych uśmiechów:tak:
Agss fajnie że 3d miałaś, pamiątka będzie a najważniejsze że wszystko oki z dzidzią:-)

Ayni potem coś wrzucę jak mały będzie spał, i da mi chwilę dłużej posiedzieć a też pokaż swojego niedźwiadka:-)
chyba się zaraz na krótki spacerek wybierzemy dopóki nie pada. A ponoc ma być ladnie w weekend:tak:

Agss Gratulacje, tu na forum znaczna mniejszość chłopczyków :) mnie wszyscy mówili ze bedzie dziewczynka i tak też było :)

Berni jak się taki uśmiech widzi u swojego maluszka to aż radość serce rozpiera :) i wszystkie troski dookoła znikają ;)

nana19 wszystko przed Tobą :) może jeszcze będzie Ci dane kupować ubranka dla dziewczynek...

ja w pl miałam takiego sąsiada który miał 6 braci.... jego rodzice bardzo pragneli mieć dziewczynke i bardzo sie starali ale przy 7 chłopcu zaprzestali hehehe

reklama
Agss normalnie aż mi się moje chodzenie na usg rok temu przypomniało :cool2:. Jeju... jak zobaczyłam pierwszy raz Maję to łzy mi ciurkiem ciekły... a mąż tylko udawał, że nie płacze a oczy-szklanki i mega duma :D.
Różowe ciuszki są meeega. Z M. uważamy, że możemy Majkę ubierać na różowo, póki to wygląda fajnie. Oczywiście w innych kolorach też ma ubranka.

Do góry