reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Jak mial 2 m :szok: super .Nie no moj Tymcio szans nie mial bo raz ze ten lewostronny niedowlad i wogloe jakos dziwnie raczke odwracal i to napiecie .No ale idzie ku lepszemu .Jest takim skubancem :-D codzien nas zaskakauje.No a jak spiewa .Wczoraj ogladalismy film i leciala taka muzyka operwa to on to nasladowal i probowal spiewc jak spiewaki operowe ale sie usmialismy.No a z tymi kabelkami czy cokolwiek co jest dlugie to musze uwazac bo on sie tak wlasnie lubi bawic ,nawet swetry czy spodnie sobie oplatuje wokol szyji.

reklama
Ja sie juz nie moge doczekac kiedy Tomek w koncu swiadomie mama powie:-) Bo jak placze to mowi MAAMAAA ale jak sie bawimy czy cos imowie mu powiedz mama to nie powie :-D

cześć dziewczyny:-) nie nadrobię was raczej, tak tylko ogólnie przejrzałam co się działo
A więc Astrid podziwiam i mam nadzieję że nadal nie boli palec:)

Madziula zdrówka dla Martynki, żeby szybko jej zeszło wszystko i dobrze że ją nie swędzi ani nic, dopiero byś musiala pilnowac

Berni słodziak z Alexa, i jaki duuży chłopak, 7 KG wow

Resztę chwilowo zapmniałam, potem dopiszę jak mi się przypomni heh
Ayni jak już nieraz pisalam śliczny ten Twój niedźwiadek:tak: A mojemu małemu krzykaczowi też trochę skóra schodziła, w zgięciach rączek i na stopach, ale już jest dobrze, po prostu musiał zmienić skórę i tyle:-D A łożysko też krzyczeliśmy że nie chcemy oglądać a i tak pokazali, baaa.. nawet zdj zrobili co dopiero potem na aparacie mój M odkrył i od razu pytał czy może skasowac heh
Iskierka trzymam kciuki za męża żeby szybko coś znalazł i aby się bez zbędnych stresów obyło:tak:

Kallie, oni chyba nie rozumieja, nie :-D z tym zdjeciem flaka to naprawde mnie rozbawilas, OMG tozto niezbedna dokumentacja :D a wy jak sie czujecie ? Doszlas do siebie w 100 % ?

Nana mnie to az dreszcze przeszly jak to pierwszy raz napisalas z tymi kablami. Tymek to jest niezly agent :D

A ja mam pytanie zagadke. Dostalismy dzis list od burgermeistera z gratulacjami i taka jakby przytulanka - szmacianka. Tj jakby szmatka z glowa w srodku. Maly Adam dostal takich juz kilka na kraamfeestje w kazdej paczce prawie. Ja sie tylko zastanawiam czy to jest jakas zabawka do reki czy szmatka do buzi ? :-D Moze ktos wie i mnie oswieci co mam z tym zrobic ?

Astrid o mamusiu podziwiam... ja mam małe 'zboczenie' na punkcie paznokci, przy złamanym już mnie dreszcze przechodzą a co dopiero przy zerwanym całkowicie:szok:

Ale zostałam powalona tymi łożyskami... ja naprawdę nie chcę tego oglądać:szok: (mój tż pewnie tak, jego wszystko interesuje, namiętnie ogląda NG i DC ^^) muszę mu wybić z głowy filmowanie porodu...
Ayni też mam już taką jedną i obstawiam że to przytulanka ale ręki sobie za to nie dam uciąć :-)

mi sie wydaje ze te szmatki są jak dziecko wszystko zaczyna brać do buzi i one takie do rzuchlania właśnie

Ayni dp 100% to mi jeszcze polowa kg zostala a poza tym po cieciu jeszcze mi punkt został mały który sie usilnie goi i zagoić nie moze:zawstydzona/y::no: ale reszta juz calkiem spoko:-D

reklama
Dziewczyny te szmatki to przytulanki, dzieci uwiebiaja bawic sie rozkami i w palcach je sobie tak przebierac, szczegolnie przy zasypianiu :tak: moj Daan ma takiego misia wyglada juz jak najgorsza sciera ale bez niego nie ma zycia i w zyciu by go nie zamienil na innego. Juz kilka razy latalismy za nim jak go gdzies zgubil w sklepie :-D

Do góry