reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ha ha z tym lozyskiem to fujjjj,my tez widzielismy bo jak sie urodzilo to polozna poprostu wziela i je ogladala przy nas amoj maz to byl namwet ciekawy .Ja to tylko balam sie by cale wyszlo i by nie trzeba bylo mnie czyscic bo to bollllll.
ASTRID czytam cie i podziwiam bo ja to nie dalam se tego paznokcia wyciac
OJ cos mnie lewa nerka boli ,od kilku dni mialam bol w plecach a dzis to juz ewidentnie nerka ...

reklama
ha ha z tym lozyskiem to fujjjj,my tez widzielismy bo jak sie urodzilo to polozna poprostu wziela i je ogladala przy nas amoj maz to byl namwet ciekawy .Ja to tylko balam sie by cale wyszlo i by nie trzeba bylo mnie czyscic bo to bollllll.
ASTRID czytam cie i podziwiam bo ja to nie dalam se tego paznokcia wyciac
OJ cos mnie lewa nerka boli ,od kilku dni mialam bol w plecach a dzis to juz ewidentnie nerka ...

Nana żałuj :-). Jedyne co mnie bolało, to jak mi igłę wbijał w palec i wpuszczał znieczulenie. A potem to równie dobrze mógł mi pół stopy odciąć i tak bym nie poczuła. Ciekawe, jak będę śpiewać za parę godzin. No ale jak już mogę palcami ruszać i mnie nic nie boli, to jest spoko. Liczę, że szybko nie wrócę tam ;).

nas sie pytali czy chcemy do domu łożysko:D moj to chcial brac...;/ ciekawe co by z tym robil... ja mam nagrany caly swoj porod od skrczy partych az do cięcia pępowiny idt. bardzo fajna pamiatka:D

nas sie pytali czy chcemy do domu łożysko:D moj to chcial brac...;/ ciekawe co by z tym robil... ja mam nagrany caly swoj porod od skrczy partych az do cięcia pępowiny idt. bardzo fajna pamiatka:D
Łożysko do zakopania w ogródku... tak na szczęście :-). Albo można też zmiksować i pić dla zdrowia. Pokazywali kiedyś na National Geographic :-D:nerd:.

Astrid hah ogrodka nie posiadam wiec pozostalo by tylko wypic/zjesc :D
Wlasnie tez gdzies slyszalam ze jest bardzo zdrowe... :)
chyba bym nie dala rady tego przelknac... :zawstydzona/y: :baffled: :laugh2:

ASTRID zobacze jak ty to przezyjesz no i moze ja sie odwaze.Widzialm u ciebie na blogu ze Maja sama trzyma butle ,jacie moj Tymcio robil to jak mial z 8 m i to tylko troszke ale co ja porownuje on przez to napiecie miesniowe nawet zabawek nie mog zlapac .

ASTRID zobacze jak ty to przezyjesz no i moze ja sie odwaze.Widzialm u ciebie na blogu ze Maja sama trzyma butle ,jacie moj Tymcio robil to jak mial z 8 m i to tylko troszke ale co ja porownuje on przez to napiecie miesniowe nawet zabawek nie mog zlapac .
Majka to łapie wszystko... łącznie z wyrywaniem moich włosów :eek:. Ostatnio poszłam po herbatę a ona w łóżeczku leży na brzuszku i łapie szczebelki i zaciesza. Dobrze, że była w łóżeczku, bo zaczynam się bać zostawiać ją na łóżku. Wierciuch straszny. Życzę duuuużo zdrówka dla Tymcia.

A co do paluszka... nie boli :-D... jeszcze hihi. Jak co mam paracetamolu całą szufladę.

reklama
Astrid widze ze tu napisalas o paznokciu, dobrze ze juz po! ja sie boje takich zabiegow brrr :baffled:
nana Tomek butle trzyma od kad 2 mies skonczyl, nawet kiredys film na fb wrzucilam jak ladnie pil i wszyscy sie dziwili ze taki maly a jz tak umie :-D a jak tam z Tymkiem i z tymi kablami? jak to przeczytalam, to az mnie zmrozilo, jakie te dzieci maja pomysly :szok:

Do góry