reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madziula zobaczym :D moze doczekam a moze nie niahahaha :-):-D

Iskierka, smacznego ! Chcialabym powiedziec na zdrowie:-D

ja juz mam gore ogarnieta i lece na szybka hetbatke moja ukochana sasiadka wlasnie zadzwonila ze naszykowala mi literature z Polski , az strach sie bac :-D

ja mialam wysokie cisnienie i niby skierowali mnie do szpitala, ale spotykalam na kontroli sie tylko z poloznymi, ginekolog mnie nie badal tylko sie z nim konsultowaly:tak:

Ja mialam zagrozona ciaze ale nie chodzilam do gina,bo uznali ze natura sama poradzi.Chodzilam tylko na poczatku bo mialam problemy z poczeciem...

Iskierko malutka Olivia, ja tu już oglądałam ciuszki na 62 a to za duże będzie :eek:, ale czekaj jeszcze jak Wam odbije i zacznie rosnąć to nie nadążysz z kupowaniem ciuszków
Kochana, z ciuszkami to jest tak, ze niektóre na 62 są za duże a niektóre są prawie dobre więc nie wiem jak to jest... Ciuszki przywiezone z PL tak samo...
Iskierka, smacznego ! Chcialabym powiedziec na zdrowie:-D
A dziękuję, dziękuję:-D:-D:-D
Iskierka królowo sarkazmu hahaha

ja natomiast jem jak wrobelek, tyle co nic a moje dziecie, prosze bardzo 5 kg hehe dobrze, niech wysysa z mamusi tluszczyk poporodowy hihihi
Moja choćby nie wiem jak dużo piła (a nieraz pije co 2h) to i tak ze mnie wszystkiego nie wyssa. Nie każdy może miec figurę modelki, niestety. Całe życie byłam taka, że lepiej mnie bylo przeskoczyć niż obejść więc i teraz chudziny ze mnie nie będzie. Ale ja sie nie martwię, bo moj mąż nie lubi szkieletorów.
Ja jedynie chcę zrzucić odstający po ciąży brzuszek.
Madziula, wbrew opini panującej tutaj (że jed duuuuuuuuzo i baaaaaaardzo tłusto) to ja też jem niewiele, nie podjadam itp.
Ale niestety, mam taką przemianę matewri jaką mam i zanim zrzuce te kilkgramy po ciąży to trochę portwa. Ale co tam.:-D:-D:-D

reklama
Do góry