Robale
Fanka BB :)
Iskierko malutka Olivia, ja tu już oglądałam ciuszki na 62 a to za duże będzie , ale czekaj jeszcze jak Wam odbije i zacznie rosnąć to nie nadążysz z kupowaniem ciuszków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha ale się uśmiałamIskierka królowo sarkazmu hahaha
ja natomiast jem jak wrobelek, tyle co nic a moje dziecie, prosze bardzo 5 kg hehe dobrze, niech wysysa z mamusi tluszczyk poporodowy hihihi
Kochana, z ciuszkami to jest tak, ze niektóre na 62 są za duże a niektóre są prawie dobre więc nie wiem jak to jest... Ciuszki przywiezone z PL tak samo...Iskierko malutka Olivia, ja tu już oglądałam ciuszki na 62 a to za duże będzie , ale czekaj jeszcze jak Wam odbije i zacznie rosnąć to nie nadążysz z kupowaniem ciuszków
A dziękuję, dziękujęIskierka, smacznego ! Chcialabym powiedziec na zdrowie
Moja choćby nie wiem jak dużo piła (a nieraz pije co 2h) to i tak ze mnie wszystkiego nie wyssa. Nie każdy może miec figurę modelki, niestety. Całe życie byłam taka, że lepiej mnie bylo przeskoczyć niż obejść więc i teraz chudziny ze mnie nie będzie. Ale ja sie nie martwię, bo moj mąż nie lubi szkieletorów.Iskierka królowo sarkazmu hahaha
ja natomiast jem jak wrobelek, tyle co nic a moje dziecie, prosze bardzo 5 kg hehe dobrze, niech wysysa z mamusi tluszczyk poporodowy hihihi