Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
ASTRID chyba przewrazliwiona jeste,tyle ci wczoraj rad napisalm a dzis nic zlego slowa ci nie napisalm tylko dziwilo mnie ze wczoraj jeden lekarz mowi co innego a dzis co innego.No ale skoro rozszerzylas swoja wypowiedz to teraz rozumiem.Nic ci zlego nie napisalm dopytywalam sie tylko ale moze lepiej juz nic nie bede pisac zycze wam tylko jak najlepiej amm nadzieje ze wiesz o tym:-)
OJ no nie fochaj się kobieto. Wiem, może moja wczorajsza panika jakoś źle naświetliła całą sytuację. Wszyscy mi wczoraj mówili, że nie jest tak źle, że da się to poprawić, ale ja jestem panikara. Cieszę się, że mój huisarts jest normalny i dał skierowanie na to usg a nie powiedział, że samo minie, czy nie wiem coś w tym stylu. Jak będę u fizjo to też powiem o tym problemie, o ile nie jest napisane tam w liście z CB. A nie... jest napisane o bioderkach . No to pewnie kwestia ćwiczeń. No ale.. ja to zawsze byłam taka, co się nakręca strasznie a potem wychodziło, że nei taki diabeł straszny. I tak tutejsze lajtowe podejście ludzi mnie uspokoiło z moimi fazami.