Ayni ja mam ten TommeT i wkłady do niego sangenic. u mnie w sypialni stoi a wkłady ponoć na jakiś czas wystarczają, zobaczymy w praktyce
Ja go wzięłam bo było tanio a ze śmietnikiem z pierwszego piętra codziennie biegać mi się nie chce heh I jeszcze u siostry mojego M podpatrzyłam że używa, tylko ona właśnie ma taki jak Mama Z&M pisała że normalne worki tylko taka przekładka od góry i u niej się sprawdza na 100% przy dwójce pieluchowych dzieciaczków
kurcze, szkoda ze nie rodzisz duzo wczesniej przede mna to bym juz wiedziala co i jak
jak tam dzisiaj? Ja w nocy mialam 2 skurcze 30 minut jeden za drugim i tak bolaly
ze juz myslalam ze wybila godzina zero
ale poszlam pod pryszke i wygonilam je. Ufff....
Ayni, śnilo mi sie dziś, że urodziłaś.... córeczkę
Miłego dnia kobietki
Ty wiesz, ze mi to tez ostatnio po glowie chodzilo? Jeden wrzesnioweczce pod sam koniec doktor powiedzial ze zamiast dziewczynki, bedzie chlopczyk, a ona wszystko rozowe juz miala. Haha ciekawie by bylo. W sumie czemu nie, ja od poczatku chcialam meisje ale juz sie psychicznie nastawilam ze tam synek siedzi i jakos sobie nie woybrazam. Mi sie z kolei dzis snilo ze spotkalam moja znajoma ktora mieszka w Zwolle i plywalysmy na jej lodzi , a potem zaczelo padac...
ciekawe co to moze oznaczac
dziekuje dziewczyny za wszystkie opinie.
Jakbym miala balkon na gorze to bym kosza pewnie nie kupowala, niech sie kupy wietrza na balkonie :d ALE nie mam
I naprawde nie wierze komukolwiek kto mi bedzie probowal wmowic ze kupa nie smierdzi
moze te pierwsze nie ale potem to juz jest pelny przemial hehe i napewno mozna poczuc conieco skromnie mowiac
chyba normalne w przypadku ludzi
no nic bedziemy cos kombinowac i popytamy tu jeszcze znajomych z dziecmi
a ja jestem mega glodna Iskierka takie bitki to tez za mna chodza tylko nie wiem jak to sie przyzadza ile je trzeba dusic> to rozumiem bitki wolowe , toch ? zapodaj przepisa.