reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
helol
u nas burza:nerd:
Ayni faktycznie pokuse matwoj maz ,skoro pali za free:sorry2: no moze kiedys sie uda...

Madziu a to niespodzianka ,ja obstawiam ,ze kolo srody urodzisz:-)

Milka ja tez tak mialam i co chwile mi sie wydawalo ze moze to juz...:tak:
Ewelina gratuluje wagi Lenki, moja córa jeszcze nie wrócila do wagi :no:

Madziula Asia pewnie zajęta dzidzia ;p a ty atakuj męża a coooo !

u nas troche smutno bo medzia babcia umiera i czeka (m) na rodzinę na skypie. Babcia przeżyła 97 lat...

Morgen :)

Jak sie spalo??? Mala byla dzisiaj laskawa dla mamy :D pospalysmy jak susly :)

MADZIA????? ;)

Ja o 11 mam pierwsze wyjscie bez Kausar :(
Musze isc do lekarza,a nie chce jej ciagnac do zakatarzonej przychodni. Cale szczescie to na rogu mojej kamienicy :D

Cos okropnego mi sie na nogach zrobilo...tam gdzie mialam te cholerne rozstepy zaczela sie jskas infekcja/alergia...wysupalo mnie swedzacymi kropkami w ilosci milionowej..
Dziwnie to wyglada bo kropki sa na liniach rozstepow

Hejka

jestem, cała i wciąż podwójna........ hehehe spałam dobrze prócz momentów kiedy pioruny waliły jak oszalałe ;)

teraz jade do spółdzielni bo mnie tak wkur....... ze trzeba kimś potrząsnać heheheh

do poźniej :)

czesc dziewczyny:) i po ładnej pogodzie, myślałam że chociaż ciepełko zostanie a tu nic z tego yhh

Ayni fajnie Ci że tak mama może wpaść chociaż na chwile w odwiedziny, i pochwal się jak wam salon wyszedł:tak:

Madziula Twoja córcia to punktualna kobitka, jutro akurat 40tyg mija. I gratuluję cierpliwości, ja bym pewnie już po ścianach chodziła że wszystko gotowe, czekam,czekam a tu nic yhh jeszcze z brzuszka nie wyjdzie taki mały łobuz a już charakterek pokazuje hihi Ale u Ciebie to już kwestia dni:tak: ja mam jeszcze kilka tyg i póki co to czekam do końca sierpnia pewnie bo mam postanowienie że wtedy będę łóżeczko i takie tam szykować

Mgd no to daj znać potem co Ci mądry lekarz powiedział

Ewelina, Bernadetka śliczne bobaski, Lenka taka drobniutka a Alex od razu widać że duży facet z niego wyrośnie:-)

u nas słonko wyszło.... i duchota sie robi...

Kallie ja tez powoli sie niecierpliwie , juz tak ciezko z tym bębenem hehehehe no i mała juz mieć przy sobie :) wszystko gotowe czeka :)

HeJ ,u nas dzis dziwny dzien Urodziny tatki :-)tzn mojego meza ale tez troche smutno bo moje pierwsze dziecko skonczylo by dzis 3 latka .No tak wyszlo ze termin mialam na ten sam dzien i lipa...Do tego nasz kolega zmarl mial 41 lat i dostal zawalu ,dzis pogrzeb w pl .No ale smuciarsko zaczelam ... u nas slonko tylko wiatr.

witojcie!!!!:-)
Ja noc mialam taka sobie, mala ma caly czas rewolucje w brzuszku i dzis w nocy zrobila mega duza smierdzaca kupe. Po czym to moze byc???? Nietolerancja laktozy???? Zaczelo sie jak babka z kraamzorg dala jej jakies inne mleko niz nutrilon. Mowie wam tragedia. Jak bedzie miala tak jeszcze dwa dni to ide do lekarza, bo widze ze meczy sie bardzo, tylko czy on pomoze????

mgd to spioszek z twojej malutkiej
madziula nie nerwuj sie juz tuz tuz:-)

reklama
Mam mega alergie pokarmowa. Prawdopodobmoe krewetki :(

Niestety przy karmieniu piersia malo mozna zwojowac. Dostalam cos na swedzenie. Jak do srody nie ogasnie to do dermatologa...
Mam juz nawet tylek zaatakowany :(

Do góry