reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
MADZIULA ha ha przypomnialo mi sie jak ja w swojej pierwszej ciazy to samo ,niedziela wszyscy siedza a ja kuchenke odsowalam i wymywalam chcoc wcale trageddii nie bylo ale ja cisnienie jakies mialam.No tylko ze ja bylam na poczatku ciazy a nie tuz perzed porodem:-D

nie jestem pewna ale chyba czop mi sie ruszył, taka gęsta wydzielina w dużej ilości, jeszcze takiego czegoś nigdy nie miałam.........

Milka a Ty juz spakowana? Patrze na Twoj suwaczek i tak mysle.. ja juz od 34 tygodnia spakowana bylam :-D a rzeczy malego spakowalam gdzies w 6-7 miesiacu :-D hehehe

Milka a Ty juz spakowana? Patrze na Twoj suwaczek i tak mysle.. ja juz od 34 tygodnia spakowana bylam :-D a rzeczy malego spakowalam gdzies w 6-7 miesiacu :-D hehehe
No prawie:-) Jak zaczelam sie pakowac okazalo sie ze mam za mala torbe:-) Moj ukochany wraca z pl we wtorek i przejme jego bo ma wieksza:tak:
Pakowanie pakowaniem, a fotelik dla malej przyjedzie z pl dopiero w tym tygodniu razem z meblami:-) Lozeczkiem tez:tak:
Juz bym chciala miec wszystko przygotowane a tu sie ciagnie i ciagnie. Gdyby nie to wszystko pewnie bylabym juz w 100% gotowa:-)
Madziula nie dziwie Ci sie. Ja chyba przezywam to wszystko z Toba:-D Ty piszesz o jakis objawach a ja sie zastanawiam czy ja czegos podobnego nie czuje:-D

reklama
Do góry