reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

madziula spr je jeszcze raz czasami tak sie zdarza, ja mialam dzis mierzona temp i wyszlo mi 36,4 a ja sie roztapialam. Pamietaj ze jak miarzysz pod paszka to dodaj 0,5 stponia.
Asia to juz????

reklama
no okazuje sie ze jest tu wiecej mamusiek .W nastepny tydzien planujemy wieksze spotkanie ,wiec kolegow i kolezanek bedzie wiecej.Nareszcie bo do tej pory to tyko mama i tata.Tymek temu chlopcu na barana chcial wlazic.No a ten bary ma ze cho cho.M 1o m a grubszy od Tymka.

U nas pada

No ale ten ma wieksze bary ,Tymek przy nim jak chudzinka.No ale smiesznie bylo .Tymek popisywal sie i robil mu cacy po glowce:-D ha ha glowe tez ma wieksza :-)

MILKA tak porod mialam wywolywany

ANNA dziekuje :)

EWEL moja tez zmarzluch, po tacie :)

ISKIERKO tez ciekawa jestem gdzie krochmal moge kupic

KALLIE dziekujemy za odwiedziny i komplementy :*

ASIA i jak tam i jak tam??

MADZIA trzymam kciuki zeby to TO bylo :D

Skad wiesz ze termometr zaniza??
Ja mam ten co mowilas (ACTION).
I jest ok (mierze w pupie).

mgd bo co mierze sobie to mam ciagle 35 C a jak mierze zwykłym z polski to mam 36,8 no wiec duzo zaniza, ten z actiona smigał ale cos tez zaniza..... jeszcze tak sie łudze ze w pupie moze dokładniej mierzy niz pod pachą......nic najwyzej jak nie zadziała to mąż wyskoczy do apteki po nowy....:(

Madziu mi dzis pani mierzyla temp i mialam 35,7 :tak:mowila ze dezodorat tak moze obnizyc lub pot:tak:

Mgd mysle ,ze Iskierka zrobila krochmal z maki ziemniaczanej:sorry2::tak:

Madziu no ciekawe ,moze cie bierze...

narazie jest spokojnie, leże sobie i lepiej ;) jeśli przejdzie to znaczy ze poprostu przegiełam dzisiaj z łażeniem...... po sklepach.... a jak sie rozkręci no to sie rozkręci hehehehe :)

reklama
Do góry